HELL is US: Νέο IP από την Rogue Factor και τον Jonathan Jacques-Belletête!

16:53 12/4/2022 - Πηγή: Plaisio
Το HELL is US των Rogue Factor και Nacon φέρει την «καλλιτεχνική υπογραφή» του Jonathan Jacques-Belletête, πρώην στελέχους των Eidos Montreal/Behaviour Interactive με προϋπηρεσία σε τίτλους όπως Deus Ex: Human Revolution/Mankind Divided, Marvel’s Guardians of the Galaxy και πολλά άλλα!Image Credit: ©2022 Nacon, Rogue Factor

Δείτε εδώ το Teaser Trailer για το HELL

is US (PEGI 18)

Το πρωτότυπο third-person semi-open world action/adventure της Rogue Factor μας μεταφέρει σε μία απομονωμένη χώρα, η οποία καταστρέφεται από τον εμφύλιο πόλεμο. Εκεί θα χρειαστεί να αποκαλύψουμε τα μυστικά του παρελθόντος μας και να αντιμετωπίσουμε το μυστηριώδες φαινόμενο (The Calamity) που πλήττει την περιοχή, φέρνοντάς μας αντιμέτωπους με απόκοσμα πλάσματα. Μια αληθινή περιπέτεια που εξερευνά τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης.

Image Credit: ©2022 Nacon, Rogue Factor

«(Με το HELL is US) στόχος μας είναι να επαναφέρουμε την αληθινή περιπέτεια και την εξερεύνηση. Δεν υπάρχει ανάγκη για ένα λεπτομερές quest log ή ένα ακριβές σημείο στο χάρτη: θέλουμε οι παίκτες να αισθάνονται τη συγκίνηση της περιπέτειας, καθοδηγούμενοι από τα συναισθήματα και τα ένστικτά τους.» αναφέρει ο Jacques-Belletête στο σχετικό δελτίο τύπου.

Το HELL is US αναπτύσσεται με την Unreal Engine 5 και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το 2023 – σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post HELL is US: Νέο IP από την Rogue Factor και τον Jonathan Jacques-Belletête! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
HELL, Νέο IP, Rogue Factor, Jonathan Jacques-Belletête,HELL, neo IP, Rogue Factor, Jonathan Jacques-Belletête