Kingdom Hearts IV: Επίσημη ανακοίνωση του νέου παιχνιδιού της σειράς!

10:15 11/4/2022 - Πηγή: Plaisio

Ολοκαίνουριο τρέιλερ που μεταδόθηκε στο ειδικό event για τα 20 χρόνια Kingdom Hearts!

Στις 10 Απριλίου η Square Enix και η Disney έκαναν ένα τεράστιο event στο Tokyo στις 10 Απριλίου 2022 για τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Kingdom Hearts στο PlayStation 2.

Εντός του event παρουσιάστηκαν trailers από τα επόμενα

παιχνίδια που θα δούμε σε mobile πλατφόρμες όπως το Union Cross Dark Road και το Kingdom Hearts Missing-Link, το οποίο βγαίνει σε closed beta μέσα στο 2022.

Φυσικά, το στο τέλος του event έκανε την εμφάνισή του το Kingdom Hearts 4 που απ’ ότι φαίνεται ανοίγει το κεφάλαιο The Lost Master Arc. Στο trailer βλέπουμε τον Sora να ξυπνάει στο Quadratum, μια ρεαλιστική μεγαλούπολη που θυμίζει ύποπτα το σύγχρονο Tokyo. Γνωρίζει την μυστηριώδη Sterlitzia και πολεμάει έναν γιγάντιο Heartless που σπέρνει την καταστροφή.  Ο Goofy και ο Donald κάνουν την εμφάνισή τους στο τέλος του trailer αφού ψάχνουν να βρουν τον φίλο τους.

Photo credit: Square Enix, inc.

Φυσικά, δεν υπάρχει καμιά αναφορά στην ημερομηνία κυκλοφορίας όμως γνωρίζουμε πως ο τίτλος δημιουργείται μέσα στην Unreal Engine 5.

Μπορείς να διαβάσεις το επίσημο press release της Square Enix, εδώ. 

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Kingdom Hearts IV: Επίσημη ανακοίνωση του νέου παιχνιδιού της σειράς! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kingdom Hearts IV, Επίσημη,Kingdom Hearts IV, episimi