Το 7ήμερο του gaming

To 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις σημαντικότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

Ημερομηνία κυκλοφορίας, trailer και πληροφορίες για τις εκδόσεις του WWE 2K22

H 2K και η Visual Concepts ανακοίνωσαν ότι το WWE 2K22 θα

κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου της ομάδας ανάπτυξης η μηχανή στην οποία βασίστηκε η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει τροποποιηθεί με σκοπό το WWE 2K22 να επαναφέρει τη σειρά στις παλιές της δόξες. Το σύστημα χειρισμού σε συνδυασμό με τα ανανεωμένα γραφικά υπόσχονται μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Επιπλέον, ο τρόπος παρουσίασης και οι διαφορετικές γωνίες της κάμερας θα σου δώσουν σε κάθε περίπτωση την αίσθηση ότι βρίσκεσαι ο ίδιος στο ρινγκ, βιώνοντας κάθε χτύπημα εναντίον των αντιπάλων.

Το 2K Showcase επιστρέφει και αυτή τη φορά στο επίκεντρο θα βρίσκονται οι σημαντικότεροι αγώνες της καριέρας του Rey Mysterio. Επιπλέον, στο MyRISE θα μπορέσεις να χαράξεις τον δικό σου δρόμο προς τη δόξα. Στο Universe Mode και το αναβαθμισμένο Creation Suite, θα έχεις τη δυνατότητα να διαμορφώσεις πλήρως την εμπειρία που θέλεις να σου προφέρει το WWE 2K22, καθορίζοντας ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Θα δημιουργήσεις τα δικά σου events, αντιπαλότητες μεταξύ των πρωταγωνιστών, αρένες, πρωταθλήματα ακόμα και μαχητές. Τα πάντα θα μπορέσεις να τα μοιραστείς με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και αν παίζει ο καθένας.

Από νέα modes υπάρχουν το MyGM και το MyFACTION. Στο πρώτο θα αναλάβεις τον ρόλο του WWE General Manager και θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις το κορυφαίο brand στο WWE Universe. Από τη δημιουργία του ιδανικού roster από αστέρες του WWE και τις αντιπαλότητες μεταξύ τους μέχρι τα πρωταθλήματα και πολλά άλλα, θα πρέπει να προσέξεις κάθε βήμα σου, αν θέλεις να αναδειχτείς σε ηγέτη της βιομηχανίας διασκέδασης. Αναφορικά με το MyFACTION εκεί θα μπορέσεις να δημιουργήσεις την ιδανική για εσένα ομάδα μαχητών, με εβδομαδιαία events και δοκιμασίες που θα θέλεις να επαναλάβεις ξανά και ξανά.

Το WWE 2K22 θα κυκλοφορήσει σε τέσσερεις εκδόσεις. Standard Edition, Cross-Gen Digital Bundle, Deluxe Edition και για να τιμηθεί η 25η επέτειος της New World Order η nWo 4-Life Digital Edition.

Η Standard Edition θα περιλαμβάνει απλά το παιχνίδι και θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες που προαναφέρθηκαν, σε φυσική και ψηφιακή μορφή.

Το Cross-Gen Bundle θα περιλαμβάνει την Standard Edition σε ψηφιακή μορφή και το Starrcade ’96 Rey Mysterio Pack για κονσόλες νέας και προηγούμενης γενιάς.

H Deluxe Edition θα κυκλοφορήσει σε φυσική και ψηφιακή μορφή για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και μόνο σε ψηφιακή μορρφή για υπολογιστές. Θα προσφέρει όλο το περιεχόμενο της Standard Edition συν το Undertaker Immortal Pack, το Season Pass με πέντε DLCs που θα γίνουν διαθέσιμα μετά το λανσάρισμα, MyRISE Mega-Boost και SuperCharger packs, όπως επίσης limited edition WWE SuperCards. Σε περίπτωση που προτιμήσεις αυτή την έκδοση θα ξεκινήσεις να παίζεις από τις 8 Μαρτίου και για όσους την αποκτήσουν για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S θα λάβουν επίσης το Starrcade ’96 Rey Mysterio Pack.

Η nWo 4-Life Digital Edition θα γίνει διαθέσιμη σε όλα τα formats που θα κυκλοφορήσεις το παιχνίδι. Θα περιλαμβάνει ό,τι και η Deluxe Edition, MyFACTION EVO Cards και εναλλακτικές εμφανίσεις για τους Hollywood Hogan, Scott Hall, Kevin Nash, Syxx τον Eric Bischoff, τις αρένες WCW Souled Out 1997 και WCW Bash at the Beach 1996, συν το nWo Wolfpac Championship. Η nWo 4-Life Edition θα είναι επίσης διαθέσιμη από τις 8 Μαρτίου 2022.

Αν προπαραγγείλεις τη Standard Edition ή το Cross-Gen Digital Bundle θα λάβεις ως δώρο το Undertaker Immortal Pack, που περιέχει τρεις επιπλέον προσωπικότητες του Undertaker, MyFACTION EVO cards για τον Undertaker, MyFACTION Perks και Bonuses περιλαμβανομένης ενός Undertaker MyFACTION Logo Card, μία Undertaker MyFACTION Wallpaper Card και μία Undertaker MyFACTION Nameplate Card.

Η Sony δημοσίευσε το story trailer του Horizon Forbidden West

Βρισκόμαστε περίπου έναν μήνα μακριά από την κυκλοφορία του Horizon Forbidden West. Με την ευκαιρία, η Sony Interactive Entertainment και η ομάδα ανάπτυξης Guerrilla Games δημοσίευσαν το story trailer του παιχνιδιού. Ο Aloy ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μια σερά από προκλήσεις και απειλές, μεταξύ των οποίων η Regalla και οι αντάρτες της, ο Sylens και οι μηχανές του, συν κίνδυνοι που ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί. Όμως η πρωταγωνίστρια δεν θα είναι μόνη της. Στο πλευρό της γνωστά πρόσωπα όπως οι Varl και Erend, που θα πλαισιωθούν από τους νεοφερμένους Zo, Alva και Kotallo.

Σου θυμίζουμε ότι το Horizon Forbidden West θα λανσαριστεί στις 18 Φεβρουαρίου 2022, για PlayStation 5 και PlayStation 4.

Κυκλοφόρησε το Windjammers 2

Η Dotemu συνόδευσε την κυκλοφορία του Windjammers 2 σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia και PC με ένα νέο trailer. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι προστέθηκε και στον κατάλογο των συνδρομητικών υπηρεσιών Xbox Game Pass και PC Game Pass.

Μετά από περίπου 25 χρόνια το Frisbee επανέρχεται στις οθόνες των παικτών. To gameplay του θα είναι και αυτή τη φορά ξέφρενο, όμως όπως συνέβαινε και στο πρώτο παιχνίδι που είχε κυκλοφορήσει για NEOGEO, η στρατηγική θα παίξει σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της νίκης. Μηχανισμοί του παρελθόντος συνδυάζονται με νέους και η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία, υπό τους ήχους ενός soundtrack που θυμίζει έντονα δεκαετία του '90.

Στην παρέα έχουν προστεθεί νέοι χαρακτήρες. Είναι οι Sophie De Lys, Max Hurricane, Jao Raposa και Sammy Ho, που πλαισιώνουν τους έμπειρους Hiromi Mita, Klaus Wessel, Loris Biaggi, Steve Miller, Gary Scott και Jordi Costa. Ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις και αδυναμίες, όλοι έτοιμοι να στεφθούν πρωταθλητές.

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Life is Strange: Remastered Collection για το Nintendo Switch

Ναι μεν το Life is Strange: Remastered Collection που περιλαμβάνει τα Life is Strange Remastered και Life is Strange: Before the Storm Remastered, θα κυκλοφορήσει κανονικά την 1η Φεβρουαρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC, δεν πρόκειται να συμβεί το ίδιο με την αντίστοιχη έκδοση για το Nintendo Switch, που πλέον αναμένεται απλά εντός του 2022.

Με ανακοίνωσή της η Square Enix απολογήθηκε για το γεγονός και ζητάει από το κοινό να κάνει λίγη ακόμα υπομονή, προκειμένου η συλλογή να φτάσει τα standard ποιότητας που αναμένουν όλοι.

Στις 5 Απριλίου η κυκλοφορία του LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

To LEGO Star Wars: The Skywalker Saga θα λανσαριστεί στις 5 Απριλίου 2022 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC, όπως ανακοίνωσαν η Warner Bros. Games και η TT Games.

Ετοιμάσου να βιώσεις μάχες όπως ποτέ στο παρελθόν σε παιχνίδι της σειράς LEGO. Θα έχεις τη δυνατότητα να εκτελείς συνδυασμούς κινήσεων είτε για να επιτεθείς είτε για να αποκρούσεις τις κινήσεις των αντιπάλων σου. Νέα blaster controls και μηχανισμοί θα σου δώσουν τη δυνατότητα να στοχεύεις με ακρίβεια και να καλύπτεσαι για να σχεδιάσεις την επόμενη κίνησή σου ή να χρησιμοποιήσεις τις ικανότητες ενός Jedi έχοντας στα χέρια σου ένα lightsaber και την ισχύ της The Force.

Σταδιακά θα ξεκλειδώνουν νέοι πλανήτες και κατά τη μετάβαση από τον ένα στον άλλο θα εμπλακείς σε αερομαχίες που κόβουν την ανάσα, βρισκόμενος στο cockpit θρυλικών αεροσκαφών όπως τα Millennium Falcon, Imperial TIE fighters, Rebel X-wings και πολλά άλλα. Φτάνοντας σε έναν προορισμό θα μπορείς είτε να συνεχίζεις με τις κύριες αποστολές, είτε με δευτερεύουσες, εξερεύνηση και επίλυση γρίφων.

Έτσι θα αποκαλύψεις Kyber Bricks που ξεκλειδώνουν νέα χαρακτηριστικά και ικανότητες για μια σειρά από character classes, όπως οι Jedi, Hero, Dark Side, Villain, Scavenger, Scoundrel, Bounty Hunter, Astromech Droid και Protocol Droid. Παρόντες θα είναι περίπου 300 χαρακτήρες από τις εννέα ταινίες, όπως οι πρωταγωνιστές Leia, Yoda, Boba Fett, Darth Maul, Poe.

Στο roster του The King of Fighters XV και η Elisabeth Blanctorche

SNK έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα trailer για το The King of Fighters XV μέσω του οποίου παρουσιάζει την Elisabeth Blanctorche που είναι μια ακόμα προσθήκη στο roster του παιχνιδιού.

Η Elisabeth γίνεται ένα με την παρέα των Kula Diamond, Maxima, Krohnen, Angel, Whip, Dolores, Heidern, K’, Ash Kukri, Ash Crimson, Antonov, Athena Asamiya, King of Dinosaurs, Ramon, Vanessa, Luong, Blue Mary, Ralf Jones, Clark Still, Leona Heidern, Ryo Sakazaki, Robert Garcia, Chris, Shermie, Mai Shiranui, King, Yashiro Nanakase, Terry Bogard, Yuri Sakazaki, Andy Bogard, Chizuru Kagura, Kyo Kusanagi, Joe Higashi, Iori Yagami, Benimaru Nikaido, Meitenkun και Shun’ei, που αποκαλύφθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες.

Το The King of Fighters XV αναμένεται στις 17 Φεβρουαρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και PC.

Έρχεται σε PlayStation και PC το The Artful Escape

H Annapurna Interactive και η ομάδα ανάπτυξης Beethoven & Dinosaur ανακοίνωσαν ότι το The Artful Escape θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch στις 25 Ιανουαρίου 2022. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για Xbox Series Χ, Xbox Series S, Xbox One και PC.

Λίγο πριν την πρώτη της συναυλία, ο Francis Vendetti παλεύει με την κληρονομιά ενός νεκρού θρύλου και τις δημιουργίες της φαντασίας του. Μέσα από ένα ψυχεδελικό ταξίδι, ο έφηβος κιθαρίστας Francis θα προσπαθήσει να εμπνεύσει την επί σκηνής προσωπικότητά του.

Το Banjo-Kazooie προστέθηκε στην υπηρεσία Nintendo Switch Online

To Banjo-Kazooie είναι το επόμενο παιχνίδι του Nintendo 64 που προστέθηκε στη συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης που λανσαρίστηκε το 1998. Πρωταγωνιστεί ένα αταίριαστο δίδυμο, o αρκούδος Banjo και το Breegull με όνομα Kazooie. Όλα ξεκινούν όταν η μάγισσα Gruntilda απαγάγει την Tooty, τη μικρότερη αδερφή του Banjo. Το ταξίδι για την απελευθέρωσή της ξεκινάει από το Spiral Mountain, περνάει από το Treasure Trove Cove, το Freezeezy Peak και πολλές άλλες περιοχές γεμάτες παγίδες και εχθρούς. Η συνεργασία μεταξύ Kazooie και Banjo θα αποδειχθεί το κλειδί για την επιτυχία.

Μικρή καθηστέρηση για το Project_Hell expansion του Ghostrunner

Η 505 Games, σε συνεργασία με τις One More Level, 3D Realms, Slipgate Ironworks και All in! Games, ανακοίνωσαν ότι το expansion του Ghostrunner με τίτλο "Project Hel" δεν πρόκειται να γίνει διαθέσιμο στις 27 Ιανουαρίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, αλλά στις 3 Μαρτίου 2022. Το δελτίο τύπου των προαναφερθέντων εταιρειών αναφέρει ότι ο επιπλέον χρόνος θα χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση σημαντικών βελτιώσεων, σε ένα περιβάλλον που διασφαλίζεται η υγεία όλων των εργαζομένων και συνεργατών.

To Ghostrunner είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post Το 7ήμερο του gaming appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
lego star wars, playstation 4, xbox one, square enix, ειδήσεις, video, games, wwe, playstation, xbox, series, rey, universe, creation, νέα, world, order, undertaker, evo, hollywood, hogan, scott, nash, eric, beach, logo, wallpaper, sony, west, nintendo, switch, google, game, max, hurricane, life, storm, square, lego, star, saga, warner, bros, jedi, ισχύ, falcon, imperial, tie, fighters, hero, hunter, yoda, poe, king, angel, whip, ash, blue, garcia, beethoven, escape, online, project, κυπρος, top, news, προσφορες, blog, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, www.google.gr, Καλή Χρονιά, 25η μαρτιου, real news, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, ξανα, δυνατα, πλανητες, playstation 4, βημα, γωνιες, κωτσοβολος, οθονες, ταινιες, υγεια, φυσικη, blog, games, game, hunter, lego, mega, news, scott, sony, square enix, square, star, wallpaper, αγωνες, απλα, εβδομαδες, γεγονος, γινει, γινεται, δυνατοτητα, δοξα, διδυμο, δωρο, ευκαιρια, εβδομαδα, επιτυχια, ιδιο, υπηρεσια, υπομονη, υπολογιστες, μηχανες, θυμιζει, εκδοσεις, κινηση, λεπτομερειες, μακρια, μορφη, μπορεις, ομαδα, παντα, ονομα, περιβαλλον, πλατφορμες, πρωταγωνιστες, ρολο, σειρα, ισχύ, φορα, χρονος, ψηφιακη, angel, ash, beach, beethoven, blue, cross, wwe, εμφανισεις, εννεα, eric, escape, evo, falcon, fighters, garcia, creation, hero, hogan, hollywood, hurricane, lego star wars, imperial, jedi, switch, king, life, logo, max, nash, nintendo, order, παιχνιδι, πληροφοριες, poe, rey, saga, series, ταξιδι, tie, online, top, undertaker, universe, west, whip, wings, world, warner, bros, χερια, yoda, storm
Τυχαία Θέματα