Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις και τα trailers του Opening Night Live event της Gamescom 2022!

Το υπέροχο ταξίδι στον χώρο της ψηφιακής ψυχαγωγίας ξεκίνησε, με την Gamescom 2022 να λαμβάνει χώρα στην Κολωνία, από 24-28 Αυγούστου.

Δες εδώ τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις και τα trailers από τη χθεσινή βραδιά ανοίγματος της έκθεσης!

Μείνε συντονισμένος γιατί έχει και συνέχεια!

The Callisto Protocol

Gaming που υπόσχεται τη μέγιστη εμπειρία τρόμου, με τον νέο μεταλλαγμένο εχθρό να έχει τη δυνατότητα να αναγεννήσει μέρη του σώματός του αν δεν τον αντιμετωπίσεις αρκετά γρήγορα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Δεκέμβριος 2022

Sonic Frontiers

O

Sonic επιστρέφει σε μια περιπέτεια φαντασίας που συνδυάζει το γρήγορο φρενήρες gameplay που είναι ταυτισμένο με τον franchise και τις αρετές του ανοιχτού 3D κόσμου.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 8 Νοεμβρίου 2022

Hogwarts Legacy

Το Hogwarts Legacy είναι ένα spinoff του κόσμου του Harry Potter, όμως διαδραματίζεται τον 19ο αιώνα, γεμάτο από πρωτότυπες ιστορίες.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Φεβρουαρίου 2023

 

Gotham Knights

Μια νέα παρουσία, η Batgirl, εμφανίζεται ως άριστα εκπαιδευμένη μαχήτρια, με εξειδίκευση στον προγραμματισμό υπολογιστών και το hacking. Προσφέρει στην ομάδα των Knights τόσο τη δύναμη όσο και το μυαλό της.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Οκτωβρίου 2022

Dune Awakening

Συναρπαστικό open world παιχνίδι επιβίωσης.

Οι εγγραφές beta έχουν ανοίξει εδώ: https://dunegames.com/

Dead Island 2

Το παιχνίδι ρόλων με Zombies συστήνεται ξανά. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 6 χαρακτήρες και να κυνηγήσεις Zombie σε έναν ανοιχτό κόσμο που εκτείνεται από τα πρανή του L.A. μέχρι τις ακτές του Beverly Hills.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 3 Φεβρουαρίου 2022

The post Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις και τα trailers του Opening Night Live event της Gamescom 2022! appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα