Οι ασύρματες σκούπες της Dyson εγγυώνται ισχύ και ευελιξία για απόλυτα καθαρές επιφάνειες

Η Dyson είναι μία διεθνούς φήμης εταιρεία τεχνολογίας που σχεδιάζει και κατασκευάζει οικιακές συσκευές, όπως καθαριστές αέρα, θερμαντικά, ανεμιστήρες, σεσουάρ για τα μαλλιά, ισιωτικό, multi-styler και ασύρματες σκούπες. Στη συνέχεια θα βρεις πληροφορίες για τρεις από τις ασύρματες σκούπες stick της Dyson και συγκεκριμένα τις:  Dyson Gen5 Detect Absolute,

Dyson V11 Absolute Extra και Dyson V8 Absolute.

Dyson Gen5 Detect Absolute

Η Dyson Gen5 Detect Absolute είναι μια πανίσχυρη σκούπα stick με τεχνολογίες που θα σε βοηθήσουν να έχεις ανά πάσα στιγμή πλήρη εικόνα για την καθαριότητα του χώρου σου. Είναι εφοδιασμένη με ειδικό αισθητήρα που μετράει τον αριθμό και το μέγεθος των σωματιδίων, με ταυτόχρονη αυτόματη ρύθμιση της ισχύος απορρόφησης. Αποκαλύπτει τη διπλάσια ποσότητα σκόνης σε σχέση με άλλα μοντέλα της κατηγορίας της και παγιδεύει το 99,9% των ιών.

Ισχυρή ασύρματη σκούπα με φίλτρο HEPA

Η Gen5 Detect διαθέτει το ταχύτερο και πιο ισχυρό ψηφιακό μοτέρ που έχει δημιουργήσει η Dyson μέχρι σήμερα, με ισχύ απορροφητικότητας 280 AW (Air Watts). Περιστρέφεται έως και 135.000 rpm δημιουργώντας την πιο ισχυρή απορρόφηση. Με τεχνολογία Radial Root Cyclone, 14 κυκλώνες παράγουν έως και 100.000 g δύναμης για να συλλαμβάνουν σκόνη και υπολείμματα από τη ροή του αέρα, με ταυτόχρονη διατήρηση της μέγιστης ισχύος απορρόφησης.

Με το φιλτράρισμα τύπου HEPA από ολόκληρη τη σκούπα παγιδεύεται το 99,99% των σωματιδίων μεγέθους έως και 0,1 microns (μm) αλλά και οι ιοί, οπότε το σπίτι ή ο επαγγελματικός σου χώρος είναι πιο καθαρός και υγιής.

Η νέα κεφαλή καθαρισμού Fluffy Optic είναι ένας ακόμα σύμμαχος για δάπεδα απόλυτα καθαρά. Διαθέτει έντονο φωτισμό με πεδίο δράσης έως 300 χιλιοστά για να φωτίζονται ακόμα και τα πιο σκοτεινά σημεία και να αποκαλύπτεται η διπλάσια ποσότητα μικροσκοπικής σκόνης και βρωμιάς στα σκληρά δάπεδα.

Μεγάλη αυτονομία και άνεση χρήσης

Με τη Gen5 Detect Absolute θα απολαύσεις όλη την απαραίτητη ευελιξία για να διατηρείς τον χώρο σου απόλυτα καθαρό δίχως κόπο. Παρέχει αυτονομία που φτάνει στα 70 λεπτά, οπότε μπορείς να καθαρίζεις μεγάλες επιφάνειες με μια και μόνη φόρτιση. Σε περίπτωση που θέλεις να καθαρίσεις δυσπρόσιτα σημεία, με ένα και μόνο κλικ τη μετατρέπεις σε φορητό σκουπάκι που φτάνει παντού. Επιπλέον, η κυρτή, εργονομικά σχεδιασμένη λαβή επιτρέπει να προσαρμόζεις το κράτημά σου για μεγαλύτερη άνεση.

Μπορείς να πλύνεις το φίλτρο και τη ράβδο της βούρτσας Fluffy, να καθαρίσεις τον κάδο και τα εξαρτήματα και να αφαιρέσεις όλη τη σκόνη που πιθανό να έχει συσσωρευτεί στη συσκευή για να εξασφαλίσεις τη βέλτιστη κάθε φορά απόδοσή της.

Άμεση ενημέρωση για τέλεια αποτελέσματα καθαριότητας

Η συσκευή έχει τεχνολογίες που σε βοηθάνε να γνωρίζεις άμεσα αν έχεις επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθαριότητας. Ένας πιεζοηλεκτρικός αισθητήρας μετράει τα σωματίδια που υπάρχουν στο πάτωμα, αυξάνοντας αυτόματα την ισχύ όπου ανιχνεύει την ύπαρξη περισσότερης σκόνης. Η οθόνη LCD δείχνει τι έχει καθαριστεί και τι ενδέχεται να απομένει αλλά και τον υπολειπόμενο χρόνο λειτουργίας με την εκάστοτε μπαταρία.

Dyson V11 Absolute Extra

Η Dyson V11 Absolute Extra είναι μια επαναφορτιζόμενη σκούπα stick και διαθέτει ένα ισχυρό μοτέρ τεχνολογίας Dyson Hyperdymium που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση. Διαθέτει μια σειρά από εξαρτήματα που τοποθετούνται και αφαιρούνται πολύ εύκολα, ενώ με απλό τρόπο μετατρέπεται και σε σκουπάκι χειρός. Η δε μπαταρία αλλάζει απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Ισχυρή, ασύρματη σκούπα

Η Dyson V11 Absolute Extra βελτιστοποιεί με έξυπνο τρόπο τον καθαρισμό του χώρου και τον χρόνο λειτουργίας της. Το μοτέρ της περιστρέφεται με έως και 125.000 rpm παρέχοντας τη μέγιστη ισχύ απορρόφησης η οποία φτάνει τα 180 AW (Air Watts). Επιπλέον, η ράβδος καθαρισμού περιστρέφεται με ταχύτητα έως και 60 στροφές ανά δευτερόλεπτο για να καθαρίζονται άψογα όχι μόνο όλων των ειδών τα δάπεδα αλλά και τα χαλιά.

Έτσι, η σκόνη καταλήγει απευθείας στον κάδο, δίχως να φράζει το φίλτρο και χωρίς να παρατηρείται απώλεια απορρόφησης. Το πλήρως σφραγισμένο σύστημα φιλτραρίσματος της Dyson, με έξι στρώματα, παγιδεύει το 99,99% των σωματιδίων μεγέθους έως 0,3 microns. Με αυτόν το τρόπο η ατμόσφαιρα του χώρου διατηρείται πάντα καθαρή.

Ιδανική για σπίτια με κατοικίδια

Αν έχεις στο σπίτι σου κατοικίδια, η Dyson V11 Absolute Extra θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου στην καθαριότητα. Διαθέτει κεφαλή καθαρισμού Motorbar για να απορροφά γρήγορα τις τρίχες των κατοικίδιων. Επίσης η Dyson έχει αναπτύξει την τεχνολογία de-tangle για το αυτόματο ξεμπέρδεμα και τον καθαρισμό της ράβδου του πέλματος από τις τυλιγμένες τρίχες. Όλα τα εξαρτήματα της συσκευής είναι σχεδιασμένα με γνώμονα να φτάνουν οπουδήποτε μπορούν να πάνε τα κατοικίδια, καθαρίζοντας σε βάθος. Έτσι έχεις μια μεγάλη βοήθεια στη διατήρηση ενός απόλυτα καθαρού χώρου.

Μεγάλη ευελιξία και αυτονομία

Μέσω της λειτουργίας Auto η σκούπα προσαρμόζει από μόνη της την ισχύ απορρόφησης ανάλογα με τον τύπο δαπέδου και μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που φτάνει μέχρι τα 60 λεπτά και φορτίζει εντός ή εκτός της συσκευής. Αν όμως θέλεις πιο εντατικό καθάρισμα, μπορείς να ενεργοποιήσεις το Boost Mode, για διπλάσια απορροφητικότητα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ασύρματη σκούπα.

Τέλος, ειδικοί αισθητήρες παρακολουθούν την απόδοση της σκούπας 8.000 φορές το δευτερόλεπτο και ανά πάσα στιγμή έχεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην οθόνη LCD.

Dyson V8 Absolute

Η V8 Absolute της Dyson είναι μια ασύρματη σκούπα  που θα σε βοηθήσει να δεις την καθαριότητα του σπιτιού σου από διαφορετική οπτική γωνία. Είναι πολύ ελαφριά, ισοσταθμισμένη, με το κέντρο βάρους κοντά στη λαβή, για να καθαρίζεις όλων των ειδών τις επιφάνειες, από πατώματα μέχρι ταβάνια. Τα 40 λεπτά αυτονομίας και το ισχυρό ψηφιακό μοτέρ αποτελούν εγγύηση για πλήρη καθαριότητα σε όλο το σπίτι.

Ένας ισχυρός, ασύρματος σύμμαχος

Η Dyson V8 Absolute διαθέτει ισχυρό μοτέρ με απορροφητικότητα που φτάνει τα 115 AW (Air Watts) για να καθαρίζεις όλη τη σκόνη και τη βρωμιά από παντός είδους δάπεδα και χαλιά. Έχει βελτιωμένους αεραγωγούς που κατευθύνουν τη ροή του αέρα γύρω από το μοτέρ και έτσι η συσκευή δουλεύει με χαμηλά επίπεδα θορύβου. Για πιο αποτελεσματική απορρόφηση των κραδασμών η Dyson έχει χρησιμοποιήσει ειδική ακουστική τσόχα και αφρό κλειστών κυψελών.

Αναβαθμίζει τη συμβίωση με τα κατοικίδια

Αν έχεις στον χώρο σου κατοικίδια, αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να προτιμήσεις τη Dyson V8 Absolute. Έχει κεφαλή καθαρισμού Motorbar που απορροφά γρήγορα τις τρίχες από τα κατοικίδια. Στη συνέχεια αναλαμβάνει δράση η νέα τεχνολογία de-tangle της Dyson, που με αυτόματο τρόπο ξεμπερδεύει και καθαρίζει τις τυλιγμένες τρίχες από τη ράβδο, οπότε οι επιδόσεις της συσκευής παραμένουν πάντοτε σε υψηλό επίπεδο.

Ελαφριά και ευέλικτη με εξαρτήματα για όλες τις χρήσεις

Η συσκευή είναι ελαφριά και ευέλικτη και με μια απλή κίνηση μπορείς να καθαρίζεις ακόμα και τα πλέον ψηλά σημεία. Μετατρέπεται πολύ εύκολα σε σκουπάκι χειρός με μεγάλη αυτονομία, για να καθαρίζεις πλήρως ακόμα και το αυτοκίνητό σου. Επίσης, ο κάδος χωρητικότητας 0,54 lt αδειάζει χωρίς άγγιγμα, καθώς ο υγιεινός μηχανισμός απόρριψης απελευθερώνει όλο το περιεχόμενό του με μια μόνο κίνηση.

Η σκούπα συνοδεύεται με μια σειρά από εξαρτήματα, όπως η κεφαλή καθαρισμού Motorbar με τεχνολογία de-tangle που ξεμπερδεύει αυτόματα τις τρίχες καθώς καθαρίζει, κεφαλή καθαρισμού Fluffy για σκληρά δάπεδα και παρκέ, σύνθετο εξάρτημα, εξάρτημα για γωνίες, μηχανοκίνητο κωνικό εξάρτημα με τεχνολογία de-tangle για καναπέδες, στρώματα και τρίχες, μαλακή βούρτσα για να ξεσκονίζεις, εξάρτημα για ταπετσαρίες και στρώματα και τέλος επιτοίχια βάση στήριξης.

The post Οι ασύρματες σκούπες της Dyson εγγυώνται ισχύ και ευελιξία για απόλυτα καθαρές επιφάνειες appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα