Άφησε τη ρουτίνα του καθαρισμού στα χέρια της τεχνολογίας με τις ρομποτικές σκούπες Xiaomi!

Καλωσόρισες  στον κόσμο της καθαριότητας! Ετοιμάσου να γνωρίσεις τις συσκευές που έφεραν την επανάσταση στον κόσμο του καθαρισμού: τις ρομποτικές σκούπες της Xiaomi. Με τη συνδυασμένη δύναμη της τεχνολογίας και της καινοτομίας, οι ρομποτικές σκούπες της Xiaomi έρχονται να ανατρέψουν τον τρόπο που βλέπεις τον καθαρισμό του σπιτιού σου.

Άφησε πίσω σου τον κοπιαστικό καθαρισμό του παρελθόντος και απόλαυσε έναν έξυπνο, αυτόνομο και αποτελεσματικό τρόπο καθαρισμού. Με τις ρομποτικές σκούπες Xiaomi, το σπίτι σου θα λάμπει από καθαριότητα, ενώ

εσύ θα έχεις περισσότερο χρόνο για να αφιερώσεις σε αυτά που πραγματικά αγαπάς.

Mε τις Xiaomi Robot Vacuum S10, Xiaomi Robot Vacuum S10+ και Xiaomi Robot Vacuum Χ10+ μπορείς πραγματικά να αυτοματοποιήσεις το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα, που θα γίνονται πλέον για εσένα, χωρίς εσένα.

Xiaomi Robot Vacuum S10

Η Xiaomi Robot Vacuum S10 είναι μια προηγμένης τεχνολογίας σκούπα ρομπότ, με κομψό σχεδιασμό και πολλές δυνατότητες ώστε να συντηρεί τα δάπεδα του χώρου σου καθαρά, ακόμα και σε περιοχές που χρειάζεται λεπτομερής φροντίδα.

Χαρτογράφηση ακριβείας με το σύστημα πλοήγησης LDS

Η Xiaomi Robot Vacuum S10 ενσωματώνει το υψηλής τεχνολογίας σύστημα LDS, που χρησιμοποιεί αισθητήρα απόστασης laser.  Έτσι, αναγνωρίζεται γρήγορα ο κάθε χώρος σε εύρος 360° και χαρτογραφείται με ακρίβεια το σπίτι ή ο επαγγελματικός σου χώρος. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία χρήσης, μπορείς να συνδεθείς στην εφαρμογή Xiaomi Home App στο smartphone σου, για να καθορίσεις στους χάρτες τις περιοχές που θέλεις να καθαριστούν και τα σημεία από όπου δεν επιθυμείς να περάσει το ρομπότ. Κάθε χάρτης είναι δυνατό να αποθηκευτεί με το δικό του όνομα για άμεση μελλοντική χρήση και τροποποίηση, ενώ δίνεται και η δυνατότητα χαρτογράφησης πολλαπλών ορόφων.

Διαδρομές καθαρισμού σχήματος ζιγκ-ζαγκ και Υ

Η συσκευή προσομοιώνει με πολύ μεγάλη ακρίβεια τον χειροκίνητο καθαρισμό που θα έκανες στα πατώματα του χώρου σου. Για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στο σφουγγάρισμα, το ρομπότ κινείται σε σχήμα S ή ζιγκ-ζαγκ και για τη βέλτιστη απομάκρυνση όλων των λεκέδων, κινείται συνεχώς από τα αριστερά προς τα δεξιά σε σχήμα Υ.

Ισχυρός κινητήρας για μέγιστες επιδόσεις

Η σκούπα ρομπότ απομακρύνει γρήγορα και με ευκολία τις τρίχες και τη σκόνη διαθέτοντας ισχυρό κινητήρα χωρίς ψύχτρες, ισχύος 4000Pa. Διαθέτει επίσης έξυπνη δεξαμενή νερού που απελευθερώνει το νερό ομοιόμορφα για να υπάρχει η απαραίτητη υγρασία χωρίς να μουσκεύει το δάπεδο. Ανάλογα με το είδος του πατώματος, υπάρχουν τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις για το νερό. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3200mAh και εξασφαλίζει αυτονομία για έως 130 λεπτά στην τυπική λειτουργία.

Xiaomi Robot Vacuum S10+

Η Xiaomi Robot Vacuum S10+ φιλοδοξεί να γίνει το δεξί σου χέρι στην καθαριότητα του σπιτιού, όχι μόνο για το σκούπισμα αλλά και για το αποτελεσματικό σφουγγάρισμα, με έναν ισχυρό κινητήρα και τεχνολογίες που επιτρέπουν να απομακρύνεις με ευκολία τη σκόνη, τις τρίχες, τα ψίχουλα και τα χνούδια με μια κίνηση και να απαλλάσσεις το πάτωμα από κάθε είδους λεκέ.

Αποτελεσματική απομάκρυνση όλων των λεκέδων

Η Xiaomi Robot Vacuum S10+ χρησιμοποιεί σύστημα σφουγγαρίσματος με πίεση και ομοιόμορφη υγρασία, για αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων, με ιδιαίτερα ισχυρή δύναμη καθαρισμού. Η διαφορά της είναι ότι διαθέτει διπλές κεφαλές σφουγγαρίσματος που περιστρέφονται με υψηλές ταχύτητες και αφαιρούν 4 φορές πιο αποτελεσματικά κάθε είδος λεκέ ακόμα και τους ξεραμένους, όπως ακριβώς θα συνέβαινε αν σφουγγάριζες χειροκίνητα.

Επίσης, οι κεφαλές σφουγγαρίσματος διαθέτουν διπλή στρώση, για την καλύτερη δυνατή απορρόφηση του νερού και τη βέλτιστη αφαίρεση των λεκέδων. Είναι κατασκευασμένες από ύφασμα (80% πολυεστέρας + 20% τροποποιημένες ίνες πολυπροπυλενίου) και συγκρατούν την υγρασία ομοιόμορφα. Με τον τρόπο αυτό όχι μόνο καθαρίζεις, αλλά και προστατεύεις αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες του χώρου σου.

Η δεξαμενή νερού έχει χωρητικότητα 200ml, αρκετή για να σφουγγαρίζει η σκούπα επί 80 λεπτά και να καθαρίζει δάπεδα έως 150 τετραγωνικά μέτρα με ένα και μόνο πέρασμα.

Τρισδιάστατη αποφυγή εμποδίων

Η τεχνολογία τρισδιάστατης αποφυγής εμποδίων εξασφαλίζει λιγότερες προσκρούσεις του ρομπότ ακόμα και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό. Τα εμπόδια αναγνωρίζονται σε επίπεδο χιλιοστού και το περιθώριο σφάλματος δεν είναι μεγαλύτερο από 5 χιλιοστά μεταξύ της πραγματικής και της ανιχνευόμενης απόστασης. Με τον τρόπο αυτό, το ρομπότ μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες να κολλήσει σε κάποιο σημείο και να σταματήσει η λειτουργία του, ενώ παράλληλα αποφεύγονται με ακρίβεια τα εμπόδια και προστατεύονται οι βαμμένες επιφάνειες.

Αναγνώριση άκρων χαλιού

Το ρομπότ διαθέτει ειδικό σύστημα ανίχνευσης, που του επιτρέπει να αναγνωρίζει τα σημεία όπου υπάρχει χαλί. Έτσι τα αποφεύγει αυτόματα και κατά το σφουγγάρισμα δεν βρέχει τις άκρες τους.

Ευελιξία και άνετη χρήση

Με μπαταρία χωρητικότητας 5200mAh, η σκούπα ρομπότ στην τυπική λειτουργία έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει αποτελεσματικά επιφάνειες μεγαλύτερες από 200 τετραγωνικά μέτρα, με ένα και μόνο πέρασμα.

Ο κάδος απορριμμάτων έχει χωρητικότητα 450ml και είναι αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες σου για μεγάλο διάστημα. Σε συνδυασμό με τον ισχυρό κινητήρα και τις 4 ρυθμίσεις ισχύος αναρρόφησης, μπορείς να απομακρύνεις τη σκόνη, τις τρίχες, τα χνούδια και τα ψίχουλα με μία κίνηση.

Xiaomi Robot Vacuum X10+

Η Xiaomi Robot Vacuum X10+ αποτελεί έναν έξυπνο, αυτοματοποιημένο και ολοκληρωμένο σταθμό καθαρισμού, για άψογα αποτελέσματα. Ο σχεδιασμός της μπορεί να είναι μινιμαλιστικός, όμως είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες. Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με ισχυρό ανεμιστήρα και σύστημα συλλογής σκόνης με δύο αεραγωγούς για να αδειάζει ο κάδος απορριμμάτων μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα.

Πλήρως αυτοματοποιημένο και τέλειο καθάρισμα

Η Xiaomi Robot Vacuum X10+ είναι ο σύμμαχός σου για άψογα αποτελέσματα καθαρισμού, χωρίς να απαιτείται να πλένεις τις κεφαλές ή να αδειάζεις τον κάδο απορριμμάτων με τα χέρια. Ο πλήρως αυτοματοποιημένος έξυπνος σταθμός all-in-one υποστηρίζει πολυδιάστατες λειτουργίες. Σε αυτές περιλαμβάνονται η αυτόματη συλλογή σκόνης, το πλύσιμο των pads, το ζεστό στέγνωμα και το γέμισμα εκ νέου. Οι λειτουργίες συχνότητας συλλογής σκόνης και σφουγγαρίσματος μπορούν επίσης να ρυθμιστούν από το smartphone σου, μέσω της εφαρμογής Xiaomi Home, για ολοκληρωμένη χρήση.

Για να είναι ο χώρος σου απόλυτα καθαρός, το ρομπότ διαθέτει ειδικό σύστημα το οποίο εκτοξεύει με πίεση νερό στον δίσκο καθαρισμού και μουλιάζει γρήγορα τα pads, που περιστρέφονται και τρίβουν με πολύ υψηλή ταχύτητα, αφαιρώντας τους λεκέδες πριν το αυτόματο στύψιμο.

S-Cross AI

Το S-Cross AI είναι ένα προηγμένο 3D σύστημα αναγνώρισης και αποφυγής εμποδίων, που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και αισθητήρα με ακρίβεια σε επίπεδο χιλιοστών. Αναγνωρίζει τα αντικείμενα του περιβάλλοντος και ελέγχει την κίνηση της σκούπας όταν αυτή καθαρίζει.

Η προηγμένης τεχνολογίας κάμερα χρησιμοποιεί αλγόριθμο γραφικών με τεχνητή νοημοσύνη και αναγνωρίζει αυτόματα: καλώδια ρεύματος, κάλτσες, παντόφλες, ανεμιστήρες, ζυγαριές, καθίσματα bar, αθλητικά παπούτσια, τραπεζάκια του καφέ, καναπέδες, πολυθρόνες ώστε να μη συγκρούεται μαζί τους και παράλληλα να τα προστατεύει.

Ακόμα, μέσω υπέρηχων αναγνωρίζονται τα χαλιά και αποφεύγεται το βρέξιμό τους κατά το σφουγγάρισμα, ενώ κατά τον καθαρισμό τους ενεργοποιείται η πρόσθετη ισχύς αναρρόφησης για την καλύτερη δυνατή αναρρόφηση της σκόνης.

S-Mopping Assistant

Πρόκειται για έναν έξυπνο βοηθό που εγγυάται την ομοιόμορφη κατανομή του νερού όταν η στάθμη του είναι χαμηλή ώστε να διασφαλιστεί το σφουγγάρισμα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της σύνδεσης του ρομπότ με τον σταθμό all-in-one με την ηλεκτρική σκούπα.

Με την αυτόνομη λειτουργία, την ευφυΐα και την αποτελεσματικότητά τους, οι σκούπες ρομπότ της Χiaomi απλοποιούν τον καθαρισμό και δημιουργούν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσένα. Από τη στιγμή που εφοδιάζεις το σπίτι σου με μια τέτοια σκούπα, αφήνεις πίσω τις ανησυχίες για τον καθαρισμό των δαπέδων, ενώ δίνεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να απολαύσει μια πιο ανέμελη ζωή.

The post Άφησε τη ρουτίνα του καθαρισμού στα χέρια της τεχνολογίας με τις ρομποτικές σκούπες Xiaomi! appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα