Καλύτερη Σκούπα, Καλύτερη Ζωή: Η Rowenta Κάνει τη Διαφορά!

O συναρπαστικός κόσμος της καθαριότητας και της τεχνολογίας είναι εδώ! Ετοιμάσου να εξερευνήσεις την προηγμένη τεχνολογία που φέρνει στο προσκήνιο η Rowenta στο σκούπισμα. Με την επίμονη δέσμευσή της για εύχρηστα προϊόντα με υψηλή απόδοση, η Rowenta έχει δημιουργήσει μια σειρά εκπληκτικών ηλεκτρικών σκουπών που ξεχωρίζουν για την ισχύ τους, την αποτελεσματικότητά τους και την ευκολία χρήσης. Μαζί θα ανακαλύψουμε τις τελευταίες τεχνολογίες που καθιστούν τις ηλεκτρικές σκούπες Rowenta την απόλυτη επιλογή για την καθαριότητα του σπιτιού

σου.

Rowenta X-Force Flex 15.60

Η X-Force Flex 15.60 είναι η πλέον ισχυρή επαναφορτιζόμενη σκούπα stick της Rowenta, με εξαιρετικές επιδόσεις καθαριότητας που συνδυάζονται με τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης. Ενσωματώνει σύγχρονες τεχνολογίες, όπως ένα ψηφιακό μοτέρ για μέγιστη ισχύ απορρόφησης και μπαταρία που παρέχει μεγάλη αυτονομία.

Υψηλή απορροφητική ισχύς και μεγάλη αυτονομία

Η X-Force Flex 15.60 διαθέτει το υψηλής τεχνολογίας μοτέρ Digital Force 230 AW (Air Watts) και εγγυάται ολοκληρωτική καθαριότητα σε κάθε τύπο πατώματος. Το ειδικά σχεδιασμένο πέλμα της την καθιστά τον ιδανικό σύμμαχο για τη συλλογή ακόμη και μεγαλύτερων αντικειμένων, όπως οι ξηροί καρποί και οι νιφάδες από τα δημητριακά. Διαθέτει πέντε διαφορετικά επίπεδα ταχύτητας / ισχύος, για βέλτιστα αποτελέσματα, όπου τη διαφορά κάνει η βαθμίδα Auto, που προσαρμόζει την απορροφητική ισχύ ανάλογα το δάπεδο.

Η σκούπα θα σου προσφέρει αυτονομία που φτάνει τα 80 λεπτά σε Eco Mode. Η μπαταρία 9 κυψελών των 32,4V θα σου χαρίσει αδιάκοπη απορρόφηση για να σκουπίζεις όλο τον χώρο σου με μια και μόνο φόρτιση.

Τεχνολογία Flex για πλήρη ευελιξία

Με την τεχνολογία Flex της Rowenta θα καθαρίζεις αποτελεσματικά ακόμα και κάτω από τα πιο χαμηλά έπιπλα, μιας και φτάνεις έως και 4 φορές πιο μακριά, χωρίς να χρειαστεί να σκύβεις, ενώ είναι εφικτός και ο ξεκούραστος και αποτελεσματικός καθαρισμός του ταβανιού απλώς αφαιρώντας το πέλμα. Μέσα στη συσκευασία θα βρεις και 8 εξαρτήματα που θα απλοποιήσουν το καθάρισμα αν στο σπίτι σου ζουν κατοικίδια. Περιέχονται: βούρτσα turbo για κατοικίδια, ρύγχος, βούρτσα για καναπέδες, εξάρτημα Mini flex, αποκλειστική αυτόνομη βάση φόρτισης, πρόσθετο φίλτρο και δύο ενσωματωμένες εύχρηστες βούρτσες. Η τοποθέτηση και αφαίρεση των εξαρτημάτων γίνεται πολύ εύκολα. Με τα ίδια εργαλεία θα απαλλάξεις το αυτοκίνητό σου από κάθε είδους βρωμιά και τρίχες.

Επιδαπέδια βάση φόρτισης, τέλος στις τρύπες στον τοίχο

Με την επιδαπέδια βάση φόρτισης και αποθήκευσης θα απαλλαγείς από την ανάγκη να κάνεις τρύπες στον τοίχο. Με τον αυτόνομο σταθμό φόρτισης, η σκούπα σου θα είναι πάντα έτοιμη για το μέγιστο των επιδόσεών της και θα έχεις άμεση πρόσβαση σε κάθε εξάρτημα. Επιπλέον, το ενσωματωμένο κοντάρι στήριξης, αν αφαιρεθεί από τη βάση, λειτουργεί ως σωλήνας επιμήκυνσης για τη σκούπα σου, για να φτάνεις έως και 3 μέτρα ύψος.

Rowenta RO4931 Green Force Max

Η Rowenta RO4931 Green Force Max είναι μια ηλεκτρική σκούπα με σακούλα που παράγεται στη Γαλλία και συνδυάζει τις υψηλές επιδόσεις με την προστασία του περιβάλλοντος. Διαθέτει ισχυρό μοτέρ χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος και ειδικό φίλτρο HEPA για καθαρή ατμόσφαιρα. Το καλώδιό της είναι αρκετά μεγάλο και θα σκουπίζεις μεγάλες επιφάνειες χωρίς να αλλάζεις πρίζα.

Μεγάλη απορροφητική ισχύς για τέλειο σκούπισμα

Η Rowenta RO4931 Green Force Max εξασφαλίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα στο σκούπισμα όλων των ειδών δαπέδων και επιφανειών χάρη στο ισχυρό της μοτέρ, με χαμηλή κατανάλωση που φτάνει μέχρι τα 900 W. Παράλληλα, το σύστημα HEPA φιλτράρει τον αέρα και τον απαλλάσσει από πολλούς παράγοντες που είναι δυνατό να προκαλέσουν αλλεργίες.

Σακούλα μεγάλης χωρητικότητας

Η σκόνη και οι βρωμιές συλλέγονται σε σακούλα τύπου Hygiene+ χωρητικότητας 4.5 lt που προσφέρει ένα πιο υγιεινό σύστημα αλλαγής με το αυτόματο κλείστρο, χάρη στο οποίο αποφεύγεται εντελώς η επαφή με τη σκόνη. Λόγω του μεγάλου μεγέθους της, θα ξεχάσεις πότε ήταν η τελευταία φορά που την άλλαξες.

Μεγάλη ακτίνα δράσης

Η ακτίνα δράσης της Rowenta RO4931 Green Force Max  είναι πολύ μεγάλη και φτάνει τα 12 μέτρα. Προσφέρει εμπειρία σκουπίσματος με απόλυτη άνεση δίχως να απαιτείται να αλλάξεις πρίζα.

Κομψότητα και έμφαση στο περιβάλλον

Η συσκευή συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό και την εργονομία με πρακτικές που προστατεύουν το περιβάλλον. Είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό (έως και 70%) ενώ η σκούπα είναι ανακυκλώσιμη σε ποσοστό έως και 82%. Η συσκευασία του προϊόντος είναι 100% ανακυκλώσιμη με βιοδιασπώμενο περιτύλιγμα και ελάχιστη χρήση μελανιού.

Rowenta RO7B13 Green Force Max Cyclonic

Η Rowenta RO7B13 Green Force Max Cyclonic είναι μια αθόρυβη σκούπα που κατασκευάζεται στη Γαλλία και συνδυάζει ιδανικά την ισχύ για τέλεια αποτελέσματα καθαριότητας με την προστασία του περιβάλλοντος. Με χαμηλής κατανάλωσης ισχυρό μοτέρ προσφέρει τη μέγιστη δυνατή απορροφητικότητα για άψογο καθαρισμό όλων των τύπων δαπέδων και επιφανειών.

Απορροφητική ισχύς 900 Watt για τέλειο σκούπισμα

Η Rowenta RO7B13 σου εξασφαλίζει το τέλειο σκούπισμα σε κάθε είδους επιφάνεια, χάρη στο πανίσχυρο μοτέρ των 900 W, για μέγιστη απορροφητικότητα ακόμα και της πιο ψιλής σκόνης. Είναι εφοδιασμένη με καλώδιο μήκους 9 μέτρων, οπότε έχει πολύ μεγάλη ακτίνα δράσης.

Μεγάλος και πρακτικός κάδος

Ο πρακτικός κάδος συλλογής της σκόνης έχει χωρητικότητα 2,5 λίτρα και είναι σίγουρο ότι δύσκολα θα θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που τον άδειασες. Αδειάζει πολύ απλά, με το πάτημα ενός πλήκτρου και διαθέτει όλους τους απαραίτητους μηχανισμούς για να διασφαλίζεται ότι δεν θα διασκορπιστούν η σκόνη και τα μικρόβια.

Φιλτράρισμα HEPA σε ποσοστό 99,98%

Το φιλτράρισμα κατηγορίας HEPA παγιδεύει τα σωματίδια της σκόνης με μέγεθος έως και 0,3 µm σε ποσοστό τουλάχιστον 99,98%. Έτσι βελτιώνεται απίστευτα η ποιότητα του αέρα σε κάθε δωμάτιο που περνάει και καθαρίζει η Rowenta RO7B13, συντελώντας στη διατήρηση ενός υγιεινού περιβάλλοντος, ιδανικού για οικογένειες με ευαισθησίες, όπως αλλεργίες και άσθμα.

Με τη Rowenta, η καθαριότητα δεν είναι απλώς άλλη μια βαρετή οικιακή εργασία. Είναι η ευκαιρία σου να ανακαλύψεις την απόλυτη ισορροπία μεταξύ οικιακών καθηκόντων και ελεύθερου χρόνου. Είναι η δυνατότητα να αφήσεις πίσω σου τη σκόνη και να απολαύσεις ένα πιο καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σου.

The post Καλύτερη Σκούπα, Καλύτερη Ζωή: Η Rowenta Κάνει τη Διαφορά! appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα