To Scrabble έγινε ψηφιακό

Μπορεί τους τελευταίους μήνες το παιχνίδι λέξεων Wordle να έχει σαρώσει το Internet, όμως ένας ήταν και παραμένει ο βασιλιάς των παιχνιδιών με λέξεις: το Scrabble. Πρόσφατα και με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Scrabble, αλλά και την επιτυχία του Wordle, η Hasbro και η Mattel συνεργάστηκαν με την εταιρεία ανάπτυξης Scopely για να δημιουργήσουν μια ψηφιακή έκδοση του Scrabble που μπορείς να παίξεις μέσα από τον browser

σου.

Happy #NationalScrabbleDay! We can't think of a better day to share the launch of https://t.co/3jTTYNUZht (https://t.co/6TAIrRCXgb in US & CA). Play and connect with other Scrabble fans & improve your game with expert resources, all from your browser! https://t.co/3F3gVd7E6Q pic.twitter.com/rWA4wOEnuL

— Scrabble GO (@ScrabbleGO) April 13, 2022

Η αντιπρόεδρος της Scopely, Beth Nations, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η δημοτικότητα των παιχνιδιών με λέξεις επιβεβαιώνει κάτι που γνωρίζαμε όλοι: Tα παιχνίδια λέξεων είναι αγαπημένες εμπειρίες και παίζουν σημαντικό ρόλο στις ζωές των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο. Για τη Scopely, η δημοτικότητα του Wordle απλά βοηθάει τους ανθρώπους να θυμηθούν πόσο αγαπάνε τα παιχνίδια με λέξεις.”

Με μία επίσκεψη στο playscrabble.com μπορείς να πάρεις μέρος σε αγώνες PvP ενάντια σε παίκτες από όλο τον κόσμο είτε σε αγώνες PvE αν θέλεις να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου ενάντια στον υπολογιστή. Η ψηφιακή έκδοση του Scrabble υποστηρίζει λειτουργία matchmaking ανάλογα με τη δυναμικότητά σου, υποστηρίζει έξι γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά), προσφέρει blog και forum όπου μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους παίκτες, το επίσημο λεξικό του Scrabble, καθώς και μια λειτουργία επίλυσης αναγραμματισμών, ενώ αναμένεται να προστεθούν σύντομα ένα puzzle mode και ένα tournament mode.

Τέλος να σου θυμίσουμε ότι το Scrabble επινοήθηκε το 1933 από τον αρχιτέκτονα Alfred Mosher Butts και παρόλο που άργησε να κερδίσει δημοτικότητα, πλέον θεωρείται ένα από τα πιο κλασικά επιτραπέζια, έχοντας μεταφραστεί σε 30 διαφορετικές γλώσσες με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνάνε τα 150 εκατομμύρια τεμαχια.

The post To Scrabble έγινε ψηφιακό appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα