Διπλό όφελος με LG ψυγειοκαταψύκτες υψηλής ενεργειακής απόδοσης!

Είναι γνωστό ότι οι οικιακές συσκευές της LG είναι εξοπλισμένες με προηγμένες τεχνολογίες που συμβάλουν στην προστασία του πλανήτη και παράλληλα βελτιώνουν την καθημερινότητά μας.

Θέλοντας να παροτρύνει τους καταναλωτές να κάνουν πιο «έξυπνες» και οικολογικές επιλογές για καλύτερη ζωή, η LG υλοποιεί μια ακόμη μοναδική προωθητική ενέργεια, για τους ψυγειοκαταψύκτες υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Συγκεκριμένα από τις 3 Μαΐου 2022 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά ενός LG Ψυγειοκαταψύκτη ενεργειακής κλάσης από

Α έως C, οι καταναλωτές θα πάρουν ως δώρο έναν ατμοκαθαριστή Kärcher.

Ποια μοντέλα συμμετέχουν

Τα μοντέλα που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι τα: GBP62PZNBC, GBP62DSNCN, GBB92STBAP, GBB92STABP και GBB92STACP.

Τι σημαίνει «διπλό όφελος»

Επιλέγοντας ένα από τα παραπάνω μοντέλα βγαίνεις διπλά κερδισμένος. Συγκεκριμένα, εκτός από έναν Ατμοκαθαριστή Kärcher, παίρνεις και μια δωροεπιταγή για επόμενη αγορά! Μάλιστα, σε ορισμένα μοντέλα το όφελος μπορεί να είναι τριπλό, αφού έχεις επιπλέον κέρδος με την ανακύκλωση της παλιάς σου λευκής συσκευής.

Σε ό,τι αφορά στους ατμοκαθαριστές Kärcher, δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Με έναν ατμοκαθαριστή Kärcher μπορείς να εξαλείψεις τα χημικά κατάλοιπα στο σπίτι σου, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλέστερο χώρο, ειδικά για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα, αλλά και να μειώσεις την ποσότητα των χημικών ουσιών που απελευθερώνονται στο περιβάλλον.

Ψυγειοκαταψύκτες σχεδιασμένοι για το μέλλον

Οι ψυγειοκαταψύκτες της LG με ενεργειακή κλάση Α-C στην κλίμακα ενεργειακής κλάσης της ΕΕ (A έως G), προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα χάρη στον γραμμικό συμπιεστή Ιnverter της LG.

Παράλληλα, οι ψυγοκαταψύκτες με τεχνολογία Centum System είναι οι πρώτοι στον κλάδο που διαθέτουν 20ετή εγγύηση για τον εσωτερικό συμπιεστή τους, και αποτελούν την πρώτη επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν ένα ψυγείο με υψηλή απόδοση που θα αντέξει στον χρόνο.

Τεχνολογίες LG που βελτιώνουν την καθημερινότητα

Ο συνδυασμός μιας σειράς από προηγμένα χαρακτηριστικά όπως το σύστημα NatureFresh και η τεχνολογία FreshBalancer της LG, εξασφαλίζουν ότι τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, βοηθώντας στη μείωση των απορριμμάτων οικιακών τροφίμων και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Μέσω της τεχνολογίας FreshConverter μπορείς να επιλέξεις τη βέλτιστη θερμοκρασία ανά είδος τροφίμων, διατηρώντας έτσι σε άριστη κατάσταση το κρέας, τα ψάρια και τα λαχανικά σου αντίστοιχα. Επιπλέον, με την τεχνολογία DoorCooling+, τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα, τραγανά και ζουμερά για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χάρη στην πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη.

The post Διπλό όφελος με LG ψυγειοκαταψύκτες υψηλής ενεργειακής απόδοσης! appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα