Samsung Galaxy SmartTag: To απαραίτητο gadget για την καθημερινότητά σου

Στις 29 Ιανουαρίου η Samsung φέρνει κοντά σου ένα gadget τόσο μικρό και διακριτικό όσο και απαραίτητο. Ο λόγος για το Samsung Galaxy SmartTag, μια συσκευή πολλαπλών χρήσεων που θα σε βοηθήσει να λύσεις προβλήματα της καθημερινότητάς σου, αλλά και να κάνει τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη σε ό,τι αφορά πολλές απλές δραστηριότητες.

Το Samsung Galaxy

SmartTag είναι ένα Bluetooth Low Energy Dongle, στην ουσία μια συσκευή προσδιορισμού τοποθεσίας, όπως ένα GPS, με μικρό και διακριτικό μέγεθος, που μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορα αντικείμενα όπως μια βαλίτσα, τα κλειδιά του σπιτιού, του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας σου, ή ακόμα και στο κολάρο του αγαπημένου σου κατοικίδιου! Στόχος και βασική του λειτουργία είναι να σου δείχνει πάντα, και με ευκολία, που βρίσκεται αυτό επάνω στο οποίο το έχεις τοποθετήσει ούτως ώστε να το βρίσκεις με μια και μόνο κίνηση.

Βρες το όπου και αν βρίσκεται

Με τη χρήση της εφαρμογής SmartThings η ζευγοποίηση του Samsung Galaxy SmartTag με ένα κινητό τηλέφωνο της Samsung γίνεται μέσα σε δευτερόλεπτα. Έτσι, θα μπορείς ανά πάσα στιγμή, μέσα από το κινητό σου, να εντοπίσεις μέσω χάρτη που βρίσκεται το αντικείμενο επάνω στο οποίο έχεις τοποθετήσει το Samsung Galaxy SmartTag και με ακρίβεια να το βρεις.

Αυτή όμως είναι μόνο η πρώτη από τις δύο λειτουργίες εύρεσης αντικειμένου που σου παρέχει το Galaxy SmartTag. Πέρα από την εμφάνισή του στον χάρτη του κινητού τηλεφώνου σου, μπορείς να στείλεις ένα σήμα προς αυτό και να ξεκινήσει έναν χαρακτηριστικό, ισχυρό ήχο, ο οποίος θα σε βοηθήσει να το εντοπίσεις πολύ εύκολα αν βρίσκεται κάπου στο κοντινό σου περιβάλλον, αφού η ακτίνα εύρεσής του μέσω τεχνολογίας Bluetooth είναι περίπου 120 μέτρα. Αξίζει να τονιστεί ότι με τη χρήση της εφαρμογής SmartThings η εύρεση του SmartTag μπορεί να γίνει ακόμα και όταν βρίσκεσαι εκτός σύνδεσης.

Ο εντοπισμός δεν περιορίζεται στο ίδιο το Galaxy SmartTag αφού λειτουργεί και αντίστροφα, προς το κινητό σου. Αν, δηλαδή, έχεις το Galaxy SmartTag στο χέρι σου, και δεν μπορείς να θυμηθείς πού έχεις αφήσει το κινητό σου, ή αν αυτό έχει “κρυφτεί” ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ, πατώντας δύο φορές το ενσωματωμένο κουμπί του Galaxy SmartTag, τότε το κινητό σου αρχίζει να χτυπά, βοηθώντας σε έτσι να το εντοπίσεις.

Τέλος, εκτός της ηχητικής λειτουργίας εντοπισμού του Galaxy SmartTag, υπάρχει και δυνατότητα σάρωσης του χώρου με το κινητό. Κρατώντας το κινητό στο χέρι, και μέσα από τη σχετική εφαρμογή, άτομα που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής θα μπορούν να βρουν το Galaxy SmartTag μέσα από τις σχετικές ενδείξεις στο κινητό τηλέφωνό τους, οι οποίες ισχυροποιούνται όσο πλησιάζεις με το κινητό σου προς το SmartTag.

Το κλειδί για το έξυπνο σπίτι σου

Οι υπέροχες λειτουργίες του Samsung Galaxy SmartTag δεν περιορίζονται στην αναζήτηση και εύρεση αντικειμένων αφού μπορεί πολύ εύκολα, και μέσα από την ίδια εφαρμογή SmartThings, να λειτουργήσει ως ένας διακόπτης λειτουργίας διαφόρων συσκευών σε ένα έξυπνο σπίτι. Μέσα από ένα εύκολο και απλοϊκό μενού θα μπορείς να ζευγοποιήσεις το Galaxy SmartTag με διάφορες smart συσκευές του σπιτιού σου, όπως για παράδειγμα φωτιστικά, και να τις ενεργοποιείς με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού! Και με μπαταρία που έχει διάρκεια ζωής 280 ημέρες, την οποία θα μπορείς να αλλάξεις όταν θα χρειαστεί, θα είσαι πάντα σίγουρος ότι το μοναδικό αυτό gadget δεν θα σε προδώσει ποτέ.

To Samsung Galaxy SmartTag θα βρίσκεται κοντά σου από τις 29 Ιανουαρίου, σε λευκό και μαύρο χρώμα.

The post Samsung Galaxy SmartTag: To απαραίτητο gadget για την καθημερινότητά σου appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα