Age of Mythology: Retold

H Xbox Game Studios, σε συνεργασία με τις World’s Edge, Forgotten Empires, Tantalus Media, CaptureAge και VirtuosAge ανακοίνωσαν ότι το Mythology: Retold θα κυκλοφορήσει εντός του 2024, για Xbox Series X, Xbox

Series S, Xbox One και PC (Steam, Microsoft Store). Επίσης, θα προστεθεί στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

Το Age of Mythology: Retold έρχεται από τους δημιουργούς της βραβευμένης σειράς Age of Empires και προχωράει πέρα από την ιστορία, σε μια μυθική εποχή όπου θεοί, τέρατα και άνθρωποι συγκρούονται μεταξύ τους. Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία από το Age of Mythology, με μοντέρνους μηχανισμούς στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο και αναβαθμισμένο οπτικό τομέα, το Retold είναι μια επική και πρωτοποριακή εμπειρία, για νέους και βετεράνους παίκτες. Θα πρέπει να φροντίσεις για την ασφάλεια της περιοχής σου, να ελέγξεις θρυλικά τέρατα και να επικαλεστείς τις δυνάμεις των θεών για να συντρίψεις τους εχθρούς ή να δημιουργήσεις συμμαχίες με φίλους για να τα βγάλετε πέρα στην Αρένα των Θεών.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού έχουν ως εξής:

Επίκληση των θεών – Επίλεξε θεούς από το πάνθεο των Ελλήνων, των Νορβηγών, των Αιγυπτίων και των Ατλάντιων. Διάλυσε τους αντιπάλους σου με πανίσχυρες δυνάμεις όπως καταιγίδες με κεραυνούς, σεισμούς που σχίζουν τη  Γη, ακόμα και με τον διαβόητο δράκο Nidhogg ή προσευχήσου στις Δρυάδες να φέρουν ποτιστική βροχή για τη βοήθεια και την ευημερία των ανθρώπων που προστατεύεις>

Συμμαχίες με Τέρατα – Θα συμμαχήσεις με Κένταυρους, Τρολ, Μούμιες και πολλά άλλα θρυλικά τέρατα. Από κροκόδειλους που εκμεταλλεύονται τη δύναμη του ήλιου μέχρι τους πανίσχυρους μονόφθαλμους Κύκλωπες, διαμορφώνοντας διαφορετικές ομάδες κρούσεις, εμπνευσμένες από τις μεγάλες μυθολογίες του κόσμου.

Επικό Μυθολογικό Σύμπαν – Ετοιμάσου για ένα campaign που περιλαμβάνει περισσότερες από 50 αποστολές, σε έναν τεράστιο μυθικό κόσμο. Θα κληθείς να πολιορκήσεις την Τροία. να παλέψεις με τους Γίγαντες στα παγωμένα νερά της Midgard και θα ανακαλύψεις τα μυστήρια του Osiris στην κινούμενη άμμο της Αιγύπτου. Θα γίνεις ένας από τους ήρωες της μυθολογίας και γιατί όχι ένας θεός.

Η Αρένα των θεών – Ετοιμάσου για τη Δοκιμασία των Θεών, που λαμβάνει χώρα στον Λαβύρινθο, είτε μόνος, είτε σε συνεργασία με φίλους. Θα συλλέξεις πανίσχυρα Blessings σε μια δοκιμασία όπου δίνουν μάχες οι ίδιοι οι θεοί.

Μάχες ξανά και ξανά – Μαζί με 11 φίλους σου μπορείς να ριχτείς σε μάχες, είτε μεταξύ σας, είτε ενάντια στο πανέξυπνο σύστημα AI, σε δεκάδες χάρτες που δημιουργούνται τυχαιοποιημένα, για ατελείωτη διασκέδαση.

Το Age of Mythology Retold είναι ένα παιχνίδι για να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νέοι τον θαυμαστό κόσμο του Age of Mythology.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC. 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post Age of Mythology: Retold appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα