«Είχαμε ανάγκη το μεροκάματο» λέει εργαζόμενος στα «κορωνομπουζούκια» (vid)

Πλάνα από το κλειστό κύκλωμα του παράνομου νυχτερινού κέντρου, δημοσιοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA. Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή (12/3) κλιμάκιο του υπουργείου Ανάπτυξης και αστυνομικοί «αφιέρωσαν» στους παρανομούντες όχι λουλούδια και πενιές αλλά πρόστιμα και σφράγισμα του κέντρου στην οδό Λιοσίων.

Στα πλάνα φαίνονται οι εργαζόμενοι και η άφιξη των πελατών. Μία αοιδός, από σκηνής, υπόσχεται, να απογειώσει το κέφι. Στο πάρτι με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα και λήξης

στις 10 το βράδυ Δεν υπολόγιζε βέβαια τους αρμόδιους για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων.

Στη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook γίνονταν το τελευταίο διάστημα αναρτήσεις που προανήγγειλαν τη λειτουργία του, ενώ οι πελάτες ενημερώνονταν με μυστικά μηνύματα στα social media. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου, επιχείρησε να πείσει ότι τηρήθηκαν τα μέτρα. «Δεν μας διαβεβαίωσε κανένας, ξέραμε ότι υπάρχει κίνδυνος να μας καρφώσουν και όταν έχεις ανάγκη θα μιλήσω και εγώ ως πατέρας όταν έχεις το παιδί σου στο σπίτι δεν υπολογίζεις εάν θα σου βάλουν πρόστιμο 300 ευρώ.

Εμείς δεν παίρνουμε ένσημα ή στην καλύτερη τετράωρα ένσημα. Μας ζητήθηκε να κάνουμε ένα πριβέ πάρτι και ήρθαμε να κάνουμε ένα μεροκάματο γιατί πραγματικά έχουμε ανάγκη και εγώ και όλα τα παιδιά».

Μετά την έφοδο της αστυνομίας επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ στους θαμώνες, 3000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και 5.000 ευρώ στο κατάστημα.  Έγιναν τρεις συλλήψεις, ενώ το νυχτερινό κέντρο σφραγίστηκε.

Το άρθρο «Είχαμε ανάγκη το μεροκάματο» λέει εργαζόμενος στα «κορωνομπουζούκια» (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα