Στον εισαγγελέα θα «πετάξουν χαρταετό» οι διοργανωτές κορωνοπάρτι στην Πάτρα (vds)

Τέσσερα άτομα αναμένεται να περάσουν αύριο (15/3) Καθαρά Δευτέρα την πόρτα της Εισαγγελίας Πατρών, κατηγορούμενα για τη διοργάνωση πάρτι με τη συμμετοχή 98 ατόμων.

Ξημερώματα της Κυριακής, σύμφωνα με τις πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, η τετράδα χρησιμοποίησε ανεγειρόμενη οικοδομή στο Μιντιλόγλι για τη διοργάνωση πάρτι. Κατά παράβαση των

περιοριστικών μέτρων, λόγω Covid-19. Το απαραίτητο ρεύμα, το εξασφάλισαν από διπλανό σπίτι.

Το… χτίσιμο του γλεντιού διακόπηκε από το Γ’ Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, το οποίο -με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων από άλλες υπηρεσίες- έθεσε τέρμα στην παράνομη δραστηριότητα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γνώμη Πατρών», οι δύο από τους τέσσερις φέρονται να είχαν κάτι το ίδιο και την περασμένη βδομάδα σε άλλη περιοχή (Οβρυά). Γεγονός, για το οποίο το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε είναι ύψους 5.000 ευρώ.

Σε καθένα/καθεμιά από τους/τις συμμετέχοντες/ες επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ. Συνολικά οι πατρινοί/ες νεαροί/ές θα πληρώσουν τσουχτερά (47.000 ευρώ) τη διασκέδασή τους.

Το άρθρο Στον εισαγγελέα θα «πετάξουν χαρταετό» οι διοργανωτές κορωνοπάρτι στην Πάτρα (vds) εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα