Ζακέτα να Πάρεις: Το νέο τρέιλερ κλέβει τις εντυπώσεις

16:25 31/8/2021 - Πηγή: Youfly

Είναι μια από τις σειρές που έκανε την εμφάνιση της στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν και απέκτησε αμέσως το δικό της κοινό. Η Ζακέτα να Πάρεις θα συνεχιστεί και για δεύτερη χρονιά στην ΕΡΤ, με το νέο τρέιλερ να είναι άκρως αποκαλυπτικό.

Η δημόσια τηλεόραση έχει επενδύσει στις σειρές μυθοπλασίας το τελευταίο διάστημα και η κωμική σειρά Ζακέτα να Πάρεις αποτελεί μια από τις πιο

φιλόδοξες παραγωγές της. Οι μαμάδες άρχισαν να προβάλλονται στα τέλη της περυσινή σεζόν, κερδίζοντας εύκολα την προτίμηση του κοινού.

Νέα πρόσωπα στην δεύτερη σεζόν

Χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό, η σειρά ανανεώθηκε και για δεύτερη σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ. Με τις Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρογιάννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των μαμάδων, η επιτυχία ήταν δεδομένη ενώ νέοι ηθοποιοί θα ενταχθούν στο καστ της δεύτερης σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα οι Χάρης Σώζος και Έλενα Κρίτα θα συμμετέχουν στα 17 καινούργια επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα το νέο τρέιλερ μας έβαλε ήδη στο κλίμα.

To τρέιλερ για τη σεζόν 2 στην σειρά Ζακέτα να Πάρεις

Γνώριμα αλλά και καινούργια πρόσωπα…

Δείτε ακόμα:

Ζακέτα να πάρεις: Τέλος τα γυρίσματα – Το μήνυμα της ΡάντουΤα πάνω κάτω στην ΕΡΤ – Μεγάλες αλλαγές στην πρωινή ζώνηΕΡΤ: Η υπόθεση της νέας σειράς Τσιμιτσέλη – Γερονικολού

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ζακέτα να Πάρεις: Το νέο τρέιλερ κλέβει τις εντυπώσεις appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα