Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη καλεσμένη της στο MEGA

16:25 31/8/2021 - Πηγή: Youfly

Λίγες μέρες έμειναν για την μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της παρουσιάστριας στο MEGA. Εκτός από την ανατροπή με την πρεμιέρα πλέον έχουμε και την πρώτη καλεσμένη, η οποία θα κάνει ποδαρικό στην Ελένη Μενεγάκη.

Έγινε χθες η επίσημη παρουσίαση για τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

στο MEGA, με όλους τους συντελεστές να δίνουν το παρόν. Μάλιστα ήρθε η αποκάλυψη ότι η ‘Ελένη’ δεν θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου όπως αναμενόταν αλλά στις 8 Σεπτεμβρίου, 13:50.

Η πρώτη καλεσμένη στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να άλλη από ένα οικείο πρόσωπο και φίλη της παρουσιάστριας. Ο λόγος για την κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία είχε βρεθεί και στην τελευταία εκπομπή της Ελένης στον Alpha, κάνοντας της έκπληξη.

Θυμίζουμε ότι δίπλα της θα έχει ένα πολύ δυνατό πάνελ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των τηλεθεατών. Αυτό θα αποτελείται από τους Σάββας Πούμπουρα, Δημήτρη Ουγγαρέζο, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Γιάννη Μούτσο και τον δημοφιλή κριτικό Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Δείτε ακόμα:

Παρουσίαση για Ελένη Μενεγάκη και την παρέα της – Τι δήλωσαν στο YouflyΤηλεθέαση χθες 30/8: Αποθέωση για Ιωάννα Μαλέσκου στην πρεμιέρα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη καλεσμένη της στο MEGA appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα