Αγγελική Νικολούλη: Πότε κάνει πρεμιέρα με το Φως στο Τούνελ

16:25 31/8/2021 - Πηγή: Youfly

Η Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ επιστρέφουν δυναμικά στην τηλεόραση με την πρεμιέρα στο MEGA να πλησιάζει σταδιακά.

Αυτή τη σεζόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια αλλάζει τηλεοπτική στέγη κι ύστερα από 8 χρόνια μετακομίζει από τον ALPHA στο MEGA. Σαν βόμβα είχε σκάσει πριν μήνες η ανακοίνωση, με πολλούς να μένουν με

ανοιχτό το στόμα. Παρόλα αυτά η παρουσιάστρια πλέον βρίσκεται στο δυναμικό του MEGA κι αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. Όχι όσο σύντομα θα θέλαμε, αλλά τουλάχιστον η αναμονή δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Αγγελική Νικολούλη, το Φως στο Τούνελ θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Ένας μήνας και κάτι έχει μείνει, λοιπόν, μέχρι να επιστρέψει η πιο συγκλονιστική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.

Η ίδια έχει δηλώσει ενθουσιασμένη για τη νέα σεζόν και το νέο της τηλεοπτικό βήμα, ενώ το κανάλι είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τη δημοσιογράφο τα εξής: «Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει».

Μέσα από το Instagram, η Αγγελική Νικολούλη ανανεώσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές. Τον Οκτώβρη έρχεται το Φως στο Τούνελ για να μας συνεπάρει!

Δείτε επίσης: 

Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αποκάλυψε για τη Νικολούλη και το MEGAΑγγελική Νικολούλη: Οι πρώτες της δηλώσεις για το MEGA

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Αγγελική Νικολούλη: Πότε κάνει πρεμιέρα με το Φως στο Τούνελ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα