Βaggio: Ο θρύλος του Ιταλικού ποδοσφαίρου έρχεται στο Netflix

19:46 17/5/2021 - Πηγή: Youfly

Η θεϊκή αλογοουρά έρχεται στο Netflix! Όσοι τυχεροί τον παρακολούθησαν θα έχουν την ευκαιρία να τον θυμηθούν ξανά και όσοι δεν τον έζησαν να τον μάθουν. Η μαγεία του Ιταλού μαέστρου, Roberto Baggio, έρχεται σε λίγες μέρες στο Netflix. Τι θα περιλαμβάνει το βιογραφικό δράμα;

Η ταινία Baggio: Η θεϊκή αλογοουρά κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στο Netflix και θα βασίζεται

στην ζωή και την καριέρα του Ιταλού ποδοσφαιριστή, Roberto Baggio. To επερχόμενο αθλητικό βιογραφικό δράμα θα είναι μια πρωτότυπη παραγωγή του Netflix, με την Letizia Lamartire να βρίσκεται πίσω από την σκηνοθεσία της ταινίας.

Ένα πέναλντι τον στοιχειώνει σχεδόν 30 χρόνια μετά

Η ταινία παρουσιάζει την ζωή και την πορεία ενός εκ των κορυφαίων Ιταλών ποδοσφαιριστών. Από το ταπεινό ξεκίνημα στο Caldogno έως την πόρτα της Εθνικής Ιταλίας και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η καριέρα του διήρκησε από το 1982 έως το 2004. Αγωνίστηκε στις μεγαλύτερες ομάδες τις Serie A, όπως η Γιουβέντους, Μίλαν, Ίντερ και Φιορεντίνα.

Αλησμόνητη έχει μείνει στο παγκόσμιο αθλητισμό η στιγμή με το χαμένο πέναλντι, στον τελικό κόντρα στην μεγάλη Βραζιλία. Μια στιγμή που τον στοιχειώνει ακόμα, 25+ χρόνια μετά. Η τανία Baggio: Η θεϊκή αλογοουρά θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 26 Μαΐου στο Netflix.

Το τρέιλερ για την ταινία Baggio στο Netflix

Η καριέρα και οι στιγμές του Ιταλού μαέστρου

Δείτε ακόμα:

Netflix: Must-see αθλητικές σειρές για τους λάτρεις των σπορΤαραντίνο: Οι ταινιάρες του μεγάλου σκηνοθέτη στο Netflix

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Βaggio: Ο θρύλος του Ιταλικού ποδοσφαίρου έρχεται στο Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα