Το εντυπωσιακό τρέιλερ του BBC για το Euro 2020. Δείχνει τους παίκτες ως καρτούν ενώ περιμένουν το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού (Βίντεο)

Έστω με ένα χρόνο καθυστέρηση, το Euro 2020 είναι προ των πυλών. Το BBC, ετοίμασε ένα εξαιρετικό τρέιλερ με τα κορυφαία ονόματα της διοργάνωσης να μετατρέπονται σε… καρτούν.

Κέιν, Μαγκουάιρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Εμπαπέ, Ντε Μπρόινε και άλλοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, βρίσκονται σε έναν χώρο αναμονής, ανάμεσα σε σκωτσέζους οπαδούς με κιλτς, αλλά και βαριεστημένες νοικοκυρές, νιώθοντας πλήξη.

Ο Κέιν διαβάζει ένα βιβλίο, ο Μαγκουάιρ φουσκώνει θαλάσσιο στρώμα (ίσως το BBC

θυμήθηκε τις περσινές… επεισοδιακές διακοπές του στην Ελλάδα), ο Μπέιλ παίζει με… αποτυχία γκολφ, ο Ντε Μπρόινε τρώει cupcakes, ο Εμπαπέ αλλάζει χαρτάκια panini και ο Κριστιάνο… γυμνάζεται και χαμογελάει σε selfie.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας….

Όλη αυτή η μονοτονία σπάει όταν ένα πιτσιρίκι πλησιάζει τον Ράσφορντ και του δίνει την μπάλα της διοργάνωσης… Εκεί, Άγγλοι, Σκωτσέζοι, Ουαλοί και όλοι οι υπόλοιποι «ήρωες» του τρέιλερ ανταλλάσσουν πασούλες και ετοιμάζονται να βγουν στην κεντρική «σκηνή» για να αρχίσει το ποδοσφαιρικό «σόου»

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Το εντυπωσιακό τρέιλερ του BBC για το Euro 2020. Δείχνει τους παίκτες ως καρτούν ενώ περιμένουν το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού (Βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα