House of Fame: Πότε λέει οριστικό αντίο το τάλεντ σόου

16:55 17/5/2021 - Πηγή: Youfly

Είναι και επίσημο πλέον το House of Fame τελειώνει στα τέλη Μαΐου και συγκεκριμένα την Παρασκευή 28 Μαΐου στις 21.00 όπου και θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, πριν από λίγο ήρθε και η τροποποίηση προγράμματος από πλευράς του σταθμού κι αυτό γιατί το παιχνίδι τελειώνει μερικές

εβδομάδες νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

28 Μαΐου τελειώνει το House of Fame

Οπως πρώτη σας ανέφερα από την προηγούμενη Παρασκευή ήδη, ξεκίνησαν οι διπλές αποχωρήσεις των παικτών ώστε το τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ να καταφέρει να ολοκληρωθεί στις 28 Μαΐου και μάλιστα με 6 φιναλίστ να διεκδικούν τον τίτλο του νικητή.

Όπως μάλιστα σας έχω αποκαλύψει το House of fame θα μας αφήσει χρόνους. Δηλαδή μια που το είδαμε και μια που δεν θα το ξαναδούμε. Κι αυτό γιατί από τη μια τα νούμερα τηλεθέασης δεν ικανοποίησαν και από την άλλη το χρέος του το παιχνίδι το έφερε εις πέρας καθώς η απόσβεση με το «σπίτι» έγινε και στον ΣΚΑΪ πάνε για άλλα.

Δείτε ακόμα:

House of Fame: «Χιούμορ», «Εύστοχα σχόλια» ή κακοήθεια;Τέλος το House of Fame από τον ΣΚΑΪ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post House of Fame: Πότε λέει οριστικό αντίο το τάλεντ σόου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
House, Fame, Πότε,House, Fame, pote