Το Πρωινό: Η φασαριόζικη πρεμιέρα για Φαίη και Γιώργο – Video

11:24 6/9/2021 - Πηγή: Youfly

Κόρνες, φωνές, χειροκροτήματα. Τί κι αν έβαλε γκολ η αγαπημένη μας ομάδα, τί κι αν ο Γιώργος και η Φαίη εμφανίστηκαν στο πλατώ, είναι το ίδιο και το αυτό! Το Πρωινό ANT1 έκανε μία πανηγυρική πρεμιέρα, με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλεί το στούντιο γήπεδο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, αμέσως μετά το “Καλημέρα Ελλάδα” έδωσε την σκυτάλη στην πρωινή εκπομπή, με ένα μικρό βίντεο που προβλήθηκε λίγο πριν οι παρουσιαστές εμφανιστούν στην οθόνη μας.

Όπως

ανέφερε και ο ίδιος: “Σκέφτομαι μερικές φορές, είναι καλύτερο να κάνεις ενημέρωση ή ψυχαγωγία; Να βρισκόμουν, άραγε, στο Πρωινό, στη θέση του Γιώργου και της Φαίης; Και ποιος θα με έβλεπε; Κανείς! Για αυτό καλύτερα να υποδεχτούμε την Φαίη και τον Γιώργο. Καλή σεζόν παιδιά!”

Η νέα ομάδα

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έκαναν ποδαρικό στην εκπομπή. Παντού κόρνες, πανηγυρισμός, με τα άτομα πίσω από τις κάμερες να φωνάζουν για την έναρξη της νέα σεζόν, γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό.

Η Φαίη ευχήθηκε καλή τηλεοπτική σεζόν σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις νέες εκπομπές που ξεκινούν από σήμερα και στο εξής. Χορεύοντας παρέα, υποδέχτηκαν τη νέα τους, ανανεωμένη ομάδα.

Ο Τάσος Τεργιάκης επέστρεψε στο πλατώ, συντροφιά με την Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία ευχαρίστησε πολύ τη νέα της ομάδα, δείχνοντας την μεγάλη της χαρά για το νέο της βήμα.

Απορία δημιούργησε η απουσία του Γιώργου Ασημακόπουλου από την επίσημη και πρώτη παρουσίαση. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος εμφανίστηκε στην πορεία της εκπομπής, λέγοντας και ο ίδιος το δικό του καλημέρα στο κοινό.

Δείτε επίσης:

Το Πρωινό ANT1: Η μεγάλη πρεμιέρα και η τελική ομάδαHappy Day: Η διαφορετική πρεμιέρα της πιο «happy» παρέας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Το Πρωινό: Η φασαριόζικη πρεμιέρα για Φαίη και Γιώργο – Video appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα