Τηλεθέαση 24/3: Η αποχώρηση της Άμι-Γιάμι, το Διαφάνι 1920 & ο Τζαμάλ

11:15 25/3/2021 - Πηγή: Youfly

Η απόλυτη μάχη σημειώθηκε για μία ακόμη φορά, στη βραδινή ζώνη, με την τηλεθέαση (24/3) να ορίζει τον μεγάλο νικητή της βραδιάς. Οι τηλεθεατές διχάστηκαν αρκετά, καθώς τόσο οι Άγριες Μέλισσες, όσο και το MasterChef, αλλά και το Survivor έβαλαν τα δυνατά τους με επεισόδια που τράβηξαν την προσοχή και το ενδιαφέρον. Ο Τζαμάλ έδωσε ρεσιτάλ ατάκας στο MasterChef 5, χαρίζοντας στιγμές γέλιου σε όσους τον παρακολούθησαν.

Στην αντίθετη όχθη βρέθηκαν οι Άγριες Μέλισσες, οι οποίες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του

κοινού, μέσα από μία συγκλονιστική αναδρομή στην Ελλάδα του 1920. Αντίστοιχα, το Survivor έπαιξε το δυνατό του χαρτί, με μία νίκη επάθλου που δεν περίμενε κανείς. Πώς διαμορφώθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης στις 24/3 και ποιος κατέκτησε την πρώτη θέση;

Πράγματι, η μάχη που πραγματοποιήθηκε ήταν δυνατή. Το Survivor παρέμεινε ψηλά, με τους μπλε να διχάζουν ριάλιτι και κοινό. Η νίκη του James, της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Νίκου Μπάρτζη κορύφωσαν την αγωνία, αλλά και την τηλεθέαση. MasterChef και Άγριες Μέλισσες έδωσαν το δικό τους αγώνα ‘επιβίωσης’ στην τηλεθέαση (24/3), με τα νούμερα να διαφέρουν από δυναμικό κοινό, σε γενικό σύνολο.

Πάμε να δούμε τα νούμερα τηλεθέασης για χθες 24/3, αναλυτικά!

Δυναμικό Κοινό:

Survivor – 37,1%

MasterChef – 25,8%

Άγριες Μέλισσες – 22,8%

Γενικό Σύνολο:

Survivor – 29,3%

Άγριες Μέλισσες – 26,1%

MasterChef – 23,5%

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Στη μηχανή του χρόνου το Twitter – Διαφάνι 1920MasterChef 5: Ο Τζαμαλής σε ρόλο δικαστή και το μεγάλο του στοίχημα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Τηλεθέαση 24/3: Η αποχώρηση της Άμι-Γιάμι, το Διαφάνι 1920 & ο Τζαμάλ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα