Alpha: Δύο ηθοποιοί – έκπληξη στη νέα σειρά «Σασμός»

09:34 25/3/2021 - Πηγή: Youfly

Νέες προσθήκες έρχονται στο καστ για τη νέα σειρά «Σασμός» που θα δούμε στις οθόνες μας από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com  σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με την JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη -που έχει αναλάβει την παραγωγή για τη σειρά «Σασμός» – βρίσκονται δύο ακόμη ηθοποιοί.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Λάλο και

το Γιώργο Παπαγεωργίου. Ο πρώτος συμμετέχει και στη νέα δραματική σειρά του Mega «Σιωπηλός Δρόμος» που ξεκινά οσονούπω. Ο Δημήτρης Λάλος το 2012 τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» για την καλύτερη ερμηνεία νέου άντρα ηθοποιού.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παίζει αυτό το διάστημα στη σειρά του Mega «Σχεδόν ενήλικες» και είναι μέλος του μουσικού συγκροτήματος Polkar. Το 2016 ήταν υποψήφιος για το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χόρν».

Σημειωτέον ότι με τη σειρά «Σασμός» στον Alpha φέρεται να έχουν κλείσει για πρωταγωνιστικούς ρόλους και οι ηθοποιοί Κοραλία Καράντη, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Μαρία Πρωτόπαπα.

Η υπόθεση της δραματικής σειράς «Σασμός»

Να θυμίσουμε ότι η νέα υποδημιουργία καθημερινή σειρά με τον τίτλο «Σασμός» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Το σενάριο εκτυλίσσεται στην Κρήτη και εξιστορεί την αληθινή ιστορία μια βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών. Μια παλιά βεντέτα σκορπά τον τρόμο ανάμεσα σε δυο χωριά της Κρήτης. Έπειτα από δύο θανάτους που αναζωπυρώνουν την παλιά έχθρα, μια γυναίκα και η κόρη της εξαφανίζονται εν μια νυκτί και το ερώτημα είναι τι μπορεί να φέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό».

Τη σκηνοθετική ευθύνη της ολοκαίνουριας αυτής σειράς έχει αναλάβει ο Κώστας Κωστόπουλος (την υπογραφή του οποίου φέρουν πολλές επιτυχημένες ελληνικές σειρές του παρελθόντος όπως «Τα φτερά του έρωτα», «Βέρα στο Δεξί», «Έρωτας», «Λόλα») ενώ τη διασκευή του σεναρίου επιμελείται ο Βασίλης Σπηλιόπουλος.

Δείτε επίσης:

Ακόμα μια σημαντική ηθοποιός «κλείδωσε» για τη νέα σειρά «Σασμός»Σασμός: Ο σκηνοθέτης της νέας σειράς του ALPHA μας αποκαλύπτει

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Alpha: Δύο ηθοποιοί – έκπληξη στη νέα σειρά «Σασμός» appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
σασμος ηθοποιοι, σασμός ερμηνεία
Τυχαία Θέματα