Άγριες Μέλισσες: Στη μηχανή του χρόνου το Twitter – Διαφάνι 1920

10:08 25/3/2021 - Πηγή: Youfly

Οι «Άγριες Μέλισσες» χθες βράδυ μπήκαν στη μηχανή του χρόνου και ταξίδεψαν περίπου 65 χρόνια πριν, στο Διαφάνι του 1920, με συνοδοιπόρους τους τηλεθεατές αλλά και το Twitter. Όλοι μαζί, απήλαυσαν τη διαδρομή και το έδειξαν με πολλούς τρόπους…

Οι νεαροί Δουκας Σεβαστός και Γιώργης Σταμίρης, μαζί με την μητέρα του Ελένη – τη γιαγιά της Λενιως – οι γονείς του Μάνου Βόσκαρη, η Αγορίτσα σε μικρή ηλικία, οι γονείς του Μάνου Βόσκαρη, αλλά και η γιαγιά του Δούκα, η

Αννέζω, παρήλασαν από τις οθόνες μας αλλά και από το timeline του hashtag της αγαπημένης σειράς, αφού κυριολεκτικά «μάγεψαν» τους χρήστες του Twitter.

Αναδρομή στο παρελθόν

Τα παρελθόν έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα του παρόντος μέσα από ένα μεγάλο flash back κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Δούκα με τον Μανό Βόσκαρης, όπου ο πρώτος αφηγήθηκε στον δεύτερο την ιστορία της οικογένειας του. Το Twitter μεταφέρθηκε στο Διαφάνι του 1920 και είδε ένα διαφορετικό επεισόδιο, στις Άγριες Μέλισσες.

Η σκηνή αυτή ανάμεσα στους δυο άντρες θεωρήθηκε από πολλούς ως μια από τις κορυφαίες της φετινής σεζόν με καλύτερη στιγμή της όταν ο άρχοντας Δούκας αποκάλεσε τον συνομιλητή του «σκέτο Βοσκαρη» χαλώντας του το όνειρο – όπως είπε – να είναι ένας Σεβαστός!

Το συμπέρασμα, μάλιστα. των τηλεθεατών ήταν πως τα γονίδιά και οι επιλογές των παλαιότερων γενιών, δικαιολογούν τις συμπεριφορές των ηρώων του σήμερα… Ο σκληρός Βόσκαρης είχε έναν κακοποιητικό πατέρα, ενώ και ο Δούκας είχε «διδαχθεί» από τον πατέρα του την έννοια του να παίρνει κανείς τον νόμο στα χέρια του..

Ελένη Σταμίρη
Σέργιος Σεβαστός

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια #AgriesMelisses pic.twitter.com/mBvkV7SGNW

— Δόνα Μίνα (@StamiriSevastou) March 24, 2021

Το δυνατό καστ

Ωστόσο, το γεγονός ότι στο χθεσινό επεισόδιο Άγριες Μέλισσες, παρακολουθήσαμε ένα ολοκαίνουριο καστ στο Διαφάνι του 1920, σχολιάστηκε δεόντως στο Twitter και όλοι τους κέρδισαν τις εντυπώσεις. Εκείνη που ξεχώρισε στην καρδιά των τηλεθεατών, ήταν η υπέροχη Όλγα Δαμάνη, στην οποία έδειξαν τον σεβασμό τους.

Πολύ αγαπημένη ηθοποιός.. Εξαιρετικη φυσιογνωμία…
Όλγα Δαμάνη..#AgriesMelisses

Photo by Λ.Χαρίτος pic.twitter.com/xgan6xVKz6

RtL (@Margie02647782) March 24, 2021

Κάποιοι άλλοι διέκριναν στην Ειρήνη Δράκου, την ηθοποιό που υποδύθηκε την … γιαγιά Ελένη Σταμιρη με την Θεοφανία Παπαθωμά, ενώ άλλοι είδαν στα μάτια της το πάθος και την φλόγα που έχει η Λενιω.

Τα χωράφια μου δεν τα πουλάω #AgriesMelisses
Το Σταμιρεικο το παλιό το ορθόδοξο pic.twitter.com/arY5D9YiHn

— Θα σε καταστρεψω (ex Καλα ε Πορωωωση) (@melen_melia) March 24, 2021

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η ανάμνηση ενάντια στη λήθη – Τί είδαμε χθεςΆγριες Μέλισσες: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το Διαφάνι του 1920

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Στη μηχανή του χρόνου το Twitter – Διαφάνι 1920 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα