Τηλεθέαση 1/4: Το Βινύλιο βάζει μουσική και οι Μέλισσες χορεύουν

12:52 2/4/2021 - Πηγή: Youfly

Οι τηλεοπτικές εκπομπές και τα κανάλια ρίχτηκαν στη μάχη για την τηλεθέαση χθες (1/4) ανήμερα της Πρωταπριλιάς και τα ποσοστά που έκαναν μόνο ψευδή δεν είναι. Οι Άγριες Μέλισσες οδήγησαν την κούρσα κι ύστερα ακολούθησε το Βινύλιο, το οποίο έχει μπει πολύ δυναμικά στην prime time ζώνη της τηλεόρασης! Ακολουθούν αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής.

Ειδικότερα, χθες έκανε πρεμιέρα και η νέα

εκπομπή με την Σμαράγδα Καρύδη στο MEGA, Celebrity Game Night, η οποία είχε καλεσμένοι, εκλεκτούς καλεσμένους, όπως την Βίκυ Σταυροπούλου, τον Δημήτρη Σκουλό, την Κατερίνα Καινούργιου, τον Νίκο Κοκλώνη και πολλούς ακόμη. Η πρεμιέρα της Καρύδη σημείωσε ένα ικανοποιητικό ποσοστό αγγίζοντας το 9% στο δυναμικό κοινό.

Μάχη σώμα με σώμα για την πρωτιά – Μέλισσες εκτός συναγωνισμού

Από την άλλη, η νέα σειρά μυθοπλασία του Star, Έρωτας με Διαφορά φαίνεται να έχει κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών και συγκεκριμένα του δυναμικού κοινού. Το ποσοστό της νέας σειράς πλησίασε σημαντικά το αντίστοιχο του Βινυλίου, ενώ στο γενικό σύνολο μάλιστα το ξεπέρασε.

Οι εκπομπές του ANT1, o Ήλιος και το The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνεχίζουν δυναμικά σημειώνοντας μέχρι και 20%, ενώ οι σειρές του Alpha, Αγγελική και Έλα στη θέση μου παραμένουν σταθερές σε ικανοποιητικά νούμερα, εκτός από το Battle of the Couples, το οποίο δε φαίνεται να συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό.

Τέλος, οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ κρατούν γερά στον σκληρό ανταγωνισμό της prime time ζώνης, ενώ οι Ράδιο Αρβύλα κρατούν τα ηνία για ακόμη μια φορά.

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για χθες (1/4):

Δυναμικό Κοινό 

Άγριες ΜέλισσεςANT1: 30,8%The 2Night Show – ANT1: 21,2%Ράδιο Αρβύλα – OPEN: 19,5%Βινύλιο – OPEN: 17,1%Ήλιος – ANT1: 15,4%Έρωτας με Διαφορά – STAR: 16%Έλα στη θέση μου – ALPHA: 10,4%Celebrity Game NightMEGA: 9,2%Αγγελική – ALPHA: 9%Battle of the Couples – ALPHA: 5%Χαιρέτα μου τον Πλάτανο – ΕΡΤ: 3,6%Τα καλύτερά μας χρόνια – ΕΡΤ: 3,1%

Γενικό Σύνολο

Άγριες ΜέλισσεςANT1: 34%The 2Night Show – ANT1: 22,4%Ήλιος – ANT1: 19,3%Ράδιο Αρβύλα – OPEN: 14,5%Βινύλιο – OPEN: 11,6%Έρωτας με Διαφορά – STAR: 11,9%Αγγελική – ALPHA: 11,1%Έλα στη θέση μου – ALPHA: 10,9%Celebrity Game NightMEGA: 8,4%Χαιρέτα μου τον Πλάτανο – ΕΡΤ: 7,7%Τα καλύτερά μας χρόνια – ΕΡΤ: 6,4%Battle of the Couples – ALPHA: 5,3%

Δείτε επίσης: 

Τηλεθέαση 31/3: Ο ευνουχισμός, η μύγα και η αποχώρηση!Τηλεθέαση 30/3: Το άχαστο Survivor, η απειλή MasterChef & οι Μέλισσες

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Τηλεθέαση 1/4: Το Βινύλιο βάζει μουσική και οι Μέλισσες χορεύουν appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα