Ο Σιωπηλός Δρόμος αλά Netflix οδηγεί το MEGA στη MEGάλη επιστροφή

09:36 2/4/2021 - Πηγή: Youfly

Όταν την περασμένη Παρασκευή, είδα την avant-premiere για τη νέα σειρά του MEGA, “Σιωπηλός Δρόμος”, είπα σε φίλους και συνεργάτες πως θα ήταν ιδανική για το Netflix. Μια ελληνική σειρά που ακολουθεί κατα γράμμα το σύγχρονο μοντέλο σε σενάριο, σκηνοθεσία, μουσική, “κατασκευασμένη” με βάση τα πρότυπα της διεθνούς συνδρομητικής πλατφόρμας. Πλάνα που κόβουν την ανάσα, ήρωες με

την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, μουσική που κορυφώνει την αγωνία του τηλεθεατή και ανάμεσα σε όλα αυτά παιδικές φατσούλες.

Το σωστό μάρκετινγκ, η σύγκριση & ο στόχος

Όλα έγιναν με την σωστή ροή. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Ήρθε ένα πρώτο τρέιλερ και μας έκανε “κλικ”. Μετά ακολούθησαν κάποιες φωτογραφίες που άφησαν υποσχέσεις. Ήρθε και το μεγάλο teaser, λέμε κάτι καλό υπάρχει εδώ. Ε ήρθε και το πρώτο επεισόδιο (που το κοινό θα παρακολουθήσει αυτή την Κυριακή 4 Απριλίου στις 21:00) και λέω ξεκάθαρα πως ο Σιωπηλός Δρόμος θα οδηγήσει το κανάλι σε περασμένες ένδοξες εποχές. Κάτι σαν… επιστροφή στο Μέλλον!

Δεν θα μπω στη διαδικασία να συγκρίνω τη νέα αυτή σειρά, ούτε με το ιστορικό “Νησί”, ούτε με τη πιθανότατα καλύτερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης “Άγριες Μέλισσες”. Η σύγκριση μας “τρώει” εδώ στην Ελλάδα. Άλλο μοντέλο, άλλος αριθμός επεισοδίων, άλλη μέρα, άλλο κανάλι, άλλο κονσεπτ. Σύγκριση καμία, αλλά παρονομαστής ένας. Το σενάριο. Καλκόβαλης – Τσαμπάνη στο ένα, ίδιο δίδυμο και στο άλλο. Και πάλι όμως, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ο Alex Pina έκανε το Casa de Papel, ο Alex Pina έκανε και το Sky Rojo….., οπότε πάμε παρακάτω.

Ο Σιωπηλός Δρόμος, η νέα σειρά του MEGA με ένα συγκλονιστικό τρέιλερ, ένα σενάριο που καλώς διέρρευσε και αύξησε την αγωνία, μια avant-premiere που εξίταρε τον δημιογραφικό κόσμο, αλλά και μεγάλη διαφήμιση (στάσεις λεωφορείων, δώρα, επικοινωνία), έρχεται… σιωπηλά αλλα σταθερά, να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό. Θα κερδίσει η πρεμιέρα το Survivor; Μπορεί και όχι. Σίγουρα όμως θα αλλάξει για τους επόμενους 2-3 μήνες τα μονότονα νούμερα τηλεθέασης της βραδινής ζώνης της Κυριακής.

Η υπόθεση της νέας σειράς του MEGA & οι ηθοποιοί

Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων. Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές  ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες. Θα καταφέρουν να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο» για να φτάσουν στην αλήθεια, στην εξιλέωση και τελικά στη λύτρωση;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Φαμέλη.

Δείτε σχετικά: Σιωπηλός δρόμος: Τι μας δήλωσαν οι συντελεστές της νέας σειράς

Trailer: 

Δείτε επίσης:

Σιωπηλός Δρόμος: Όλοι οι χαρακτήρες της σειράς του MEGAΣιωπηλός δρόμος – MEGA: Η κριτική μας για την πρεμιέρα της σειράς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ο Σιωπηλός Δρόμος αλά Netflix οδηγεί το MEGA στη MEGάλη επιστροφή appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα