Στούντιο 4 – ΕΡΤ: Ο πρώτος καλεσμένος της πρεμιέρας

15:18 1/9/2021 - Πηγή: Youfly

Την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 4 το μεσημέρι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θα κάνουν πρεμιέρα στην Κρατική Τηλεόραση με την νέα τους εκπομπή που θα έχει τον τίτλο «Στούντιο 4». Ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της πρεμιέρας του Στούντιο 4;

Το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ κάνει πρεμιέρα και ο πρώτος καλεσμένος της σεζόν είναι ο Μελέτης Ηλίας. Την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι οι παρουσιαστές το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Ιωάννας

Μαλέσκου, Love it όπου βρέθηκαν καλεσμένοι και μίλησαν για το νέο τους ξεκίνημα στην ΕΡΤ αλλά και την νέα εκπομπή που ξεκινάει την Δευτέρα.

Επίσης επιβεβαίωσαν ότι στο τιμόνι του DOT, όπου κάνουν την παραγωγή που συνεχίζει και φέτος μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα, οι παρουσιαστές θα είναι η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης. Αποκάλυψαν επίσης πως τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει και το επίσημο τρέιλερ.

«Στούντιο 4» – Ένα τηλεοπτικό περιοδικό ποικίλης ύλης

Οι δύο δημοσιογράφοι, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, έρχονται στο καινούργιο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 με μια νέα τηλεοπτική πρόταση: ένα πραγματικό τηλεοπτικό περιοδικό ποικίλης ύλης με δημοσιογραφικό περιεχόμενο και μοντέρνα αισθητική.

Συντονιστείτε την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα διότι το Στούντιο 4 ξεκινάει και ο πρώτος καλεσμένος της πρεμιέρας θα είναι όπως σας αποκαλύψαμε ο Μελέτης Ηλίας.

Δείτε επίσης:

Κατερίνα Καραβάτου: Το πρώτο μήνυμα μετά την ανακοίνωση«Στούντιο 4»: Το όνομα της νέας εκπομπής των «DOT» στην ΕΡΤ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Στούντιο 4 – ΕΡΤ: Ο πρώτος καλεσμένος της πρεμιέρας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα