Σίσσυ Χρηστίδου: Στα πούπουλα για τη MEGA-λη της πρεμιέρα

12:12 1/9/2021 - Πηγή: Youfly

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε λιγότερο από δύο εβδομάδες έρχεται για τη MEGA-λη της πρεμιέρα και φωτογραφίζεται με πούπουλα και φτερά για τη νέα της σεζόν. Η εντυπωσιακή φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε κι έχουμε τις πρώτες εικόνες.

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, η παρουσιάστρια επιστρέφει παρέα με την ομάδα της στη νέα

τους τηλεοπτική στέγη, που δεν είναι άλλο από το MEGA. Η εκπομπή φέρει τον τίτλο «Χαμογέλα και Πάλι» και δίπλα στην Χρηστίδου θα βρίσκονται ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ελένη Βουλγαράκη και το νέο μέλος της ομάδας, ο Νίκος Συρίγος.

Με αφορμή την πρεμιέρα, η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε ένα εντυπωσιακό λευκό ρούχο γεμάτο με φτερά και πούπουλα. Η παρουσιάστρια αστειεύτηκε πολλές φορές στο προφίλ της στο Instagram ότι φόρεσε κάτι απλό και ότι σκέφτεται να φορέσει κάτι παρόμοιο και στην πρεμιέρα. Ανήρτησε μάλιστα και δύο φωτογραφίες από τη φωτογράφιση γράφοντας «Κότα for the day».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε και σύντομα θα έχουμε τις τελικές εικόνες. Η Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα κλέβει την παράσταση με το έντονο κόκκινο κραγιό της.

Το Χαμογέλα και Πάλι θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου με τη Σίσσυ Χρηστίδου να μας καλημερίζει και να μας λέει να χαμογελάμε κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50.

Δείτε επίσης: 

Χαμογέλα και Πάλι: Η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει με την ομάδα τηςΣίσσυ Χρηστίδου MEGA: Ο τίτλος της νέας εκπομπής και η πρεμιέρα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σίσσυ Χρηστίδου: Στα πούπουλα για τη MEGA-λη της πρεμιέρα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα