Σασμός: Το ουρλιαχτό που ηχεί στην Κρήτη και κόβει την ανάσα

10:12 26/10/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται απόψε. Η κραυγή του Αστέρη θα ηχήσει σε όλη την Κρήτη, αποδεικνύοντας πως ο πολυπόθητος Σασμός αργεί να έρθει στις δύο οικογένειες. Η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια και όλα αλλάζουν.

Μία συνάντηση θα είναι αρκετή για να έρθει το τέλος. Η Αργυρώ συναντάει τον Αστέρη και η Μαρίνα τρέχει ξωπίσω τους για να σταματήσει το κακό. Φωνάζει στον Σταματάκη να μείνει μακριά από την κόρη του.

Ένα μεγάλο ξέσπασμα ακολουθεί. Η Μαρίνα τους χωρίζει εξοργισμένη,

η Αργυρώ κλαίει και η κραυγή του Αστέρη κόβει την ανάσα, στη σειρά Σασμός. Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται για να δείξει πως ένας μεγάλος έρωτας δε σβήνει τόσο απλά…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σασμός Alpha TV (@sasmos_alphatv_official)

Απαρηγόρητο το ζευγάρι

Το ζευγάρι αυτό διαλύεται ξανά. Ούτε η γιαγιά Ειρήνη, ούτε και η Άσπα μπορούν να παρηγορήσουν την Αργυρώ, ενώ η προσπάθεια του παπά Μιχάλη να δώσει κουράγιο στον Αστέρη πέφτει στο κενό.

Στο μεταξύ, καθώς ο Διονύσης παρασύρει ολοένα και πιο βαθιά τον Κώστα στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, Πέτρος και Σεμίνα συναντιούνται και πάλι. Παρά τις προσπάθειες του Πέτρου όμως, η Σεμίνα δεν του υπόσχεται να τον ξαναδεί.

Παράλληλα, η Σεμίνα ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στα πράγματα του Διονύση. Ο Μαθιός επιστρέφει στο χωριό έτοιμος να ζήσει λίγες κρυφές στιγμές ευτυχίας με την Βασιλική. Καθώς φιλιούνται παθιασμένα, όμως, η Καλλιόπη φτάνει έξω από το σπίτι, και ο έρωτάς τους κινδυνεύει να μην παραμείνει και τόσο κρυφός…!

Θα καταφέρει να τους πιάσει; Πώς θα αντιδράσει το ζευγάρι της σειράς, το οποίο ζει ξανά τον έρωτα, όπως παλιά;

Δείτε επίσης:

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα βρίσκει τον μεγάλο έρωτα στην ΚρήτηΣασμός: Ο Άγγελος είναι Βρουλάκης – Η ιστορία της Ανθούλας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Το ουρλιαχτό που ηχεί στην Κρήτη και κόβει την ανάσα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα