Ήλιος: Απόπειρα δολοφονίας κατά της Αλεξάνδρας στη φυλακή

09:59 26/10/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στις 20:00 στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς ο Δημήτρης είναι συγκλονισμένος με τις αποκαλύψεις της Αλίκης που αφορούν στον φόνο του Βολίδη. Ο ίδιος στην συνέχεια αναλαμβάνει μια σοβαρή υπόθεση η οποία προϋποθέτει μια δύσκολη αποστολή. Στο σημερινό όμως επεισόδιο της σειράς Ήλιος μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον της Αλεξάνδρας θα ταράξει τους πάντες.

Τι θα δούμε στη σειρά
Ήλιος σήμερα 26/10;

Ο Δημήτρης, κλονισμένος από την αποκάλυψη πως η Αλίκη του έκρυβε την αλήθεια για την εμπλοκή της στη δολοφονία Βολίδη, διχάζεται ανάμεσα στο καθήκον του και την αγάπη του για την Αλίκη, μη ξέροντας τι να κάνει. Την ίδια στιγμή δέχεται να αναλάβει μια πολύ επικίνδυνη υπόθεση. Η Δάφνη προσπαθεί απελπισμένα να βρει τους ανθρώπους που της άρπαξαν το μωρό. Παράλληλα η Ελένη υποψιάζεται πως η Ελπίδα δεν ενδιαφέρεται για τον Ιάσωνα μόνο ως αστυνόμος, αλλά ότι τη συνδέει μαζί του κάτι πολύ πιο δυνατό.

Η Λήδα αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Αντώνης και ο Νικήτας κάτι της κρύβουν. Η Δάφνη, στην απελπισία της, πηγαίνει στον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να τη βοηθήσει να βρει το παιδί της. Η αστυνομική επιχείρηση της οποίας ηγείται ο Δημήτρης, θα πάρει μια πολύ άσχημη τροπή, που απειλεί σοβαρά τη ζωή του και γεννά πολλά ερωτηματικά.

Τέλος στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ήλιος γίνεται μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον  της Αλεξάνδρας μέσα στην φυλακή, βάζοντας την ζωή της σε κίνδυνό. Ποιος την θέλει νεκρή;

Δείτε επίσης:

Ήλιος: Ο Νικήτας κάνει πρόταση γάμου στην Λήδα

Ήλιος Spoiler: Ο Δημήτρης παθαίνει αμνησία

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter.Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ήλιος: Απόπειρα δολοφονίας κατά της Αλεξάνδρας στη φυλακή appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα