Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Ιουλία

09:29 26/10/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Στάθης και η Ιουλία συζητούν για τον αστυνόμο Κουράκο, με την ένταση να κορυφώνεται ανάμεσά τους. Ο Στάθης κάνει σκηνή ζηλοτυπίας για τον αστυνόμο Κουράκο και ζητάει από την Ιουλία να τον απομακρύνει, στην γη της ελιάς.

Το κινητό της χτυπάει ασταμάτητα. Εκείνη, εκνευρισμένη, το σηκώνει και ξεκαθαρίζει στον Γιώργη πως δεν υπάρχει κενή μέρα για να βρεθούν, δίνοντάς του το μήνυμα πως δεν είναι διαθέσιμη.

Δίπλα της είναι ο Στάθης, ο οποίος μετά την σκηνή ζηλοτυπίας, αισθάνεται

πως η Ιουλία έκανε το σωστό στην γη της ελιάς. Βέβαια, δεν ισχύει το ίδιο για εκείνη…

Ο Κουράκος επιμένει – Ο Στάθης εξοργίζεται

Μόλις ο αστυνόμος Κουράκος ανακοινώνει στην Ιουλία πως θα επιμείνει, ο Στάθης βγαίνει εκτός εαυτού. Της φωνάζει πως δεν του το ξέκοψε άμεσα και πως εκείνος θα συνεχίσει να την γυροφέρνει.

Πράγματι, η Ιουλία, παρόλο που τονίζει στον Στάθη πως ο Γιώργης είναι απλώς ευγενικός, μέσα της αισθάνεται γοητευμένη. Ο αστυνόμος Κουράκος είναι διατεθειμένος να την κυνηγήσει, να την κάνει να αλλάξει γνώμη.

Η Ιουλία θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά. Ο λόγος; Η απομάκρυνση του Στάθη. Όταν ο μεγάλος της έρωτας απομακρυνθεί για να γιορτάσει την επέτειό του με την γυναίκα του, η Ιουλία θα αισθανθεί ένα μεγάλο κενό.

Μέσα της κάτι θα σπάσει. Αυτό θα βοηθήσει τον αστυνόμο Κουράκο να κερδίσει ακόμη μεγαλύτερο έδαφος. Θα το δεχτεί ο Στάθης; Ποια θα είναι η αντίδρασή του;

Δείτε επίσης:

H Γη της Ελιάς: Νικόλας και Ανέστης συγκρούονταιΗ Γη της Ελιάς – Πασχάλης Τσαρούχας: «Κάποιος μου ζήτησε να σκοτώσω την Αρετή»Η Γη της Ελιάς: Άλλοθι του Στάθη η Ιουλία – Θα ομολογήσει;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Ιουλία appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα