Σασμός: Ο Μαθιός ενημερώνει τον Καραπάνο για την αστυνομία

19:31 15/6/2022 - Πηγή: Youfly

Ο Μαθιός καλεί γρήγορα τον Καραπάνο και τον ενημερώνει ότι μαθεύτηκε η τοποθεσία της κρυψώνας του, στο «Σασμό». Ο ισοβίτης δε χάνει λεπτό κι ακούει προσεκτικά το σχέδιο του Σταματάκη.

Από τη στιγμή που ο Μαθιός μαθαίνει ότι κάποιος τους κάρφωσε στην αστυνομία τρέχει και τηλεφωνεί στον Καραπάνο. Στο άκουσμα αυτού μένει με ανοιχτό το στόμα και αναφωνεί: «Κάποιος με κάρφωσε». Δεν είναι η ώρα, όμως, για εκδικητικά λόγια και σχέδια κι αυτό το γνωρίζει ο Μαθιός.

«Τώρα τρέχουμε για να γλιτώσεις.

Άκου καλά, τι θα κάνεις», τονίζει ο Σταματάκης και αμέσως του λέει το σχέδιο. Αφού ο Καραπάνος ξεσπά σε γέλια παίρνει τα πράγματα του και φεύγει. «Ψάχνω ανθρώπους σαν εσένα», λέει στον Μαθιό. «Κοίτα να βγεις ζωντανός από εκεί μέσα και τα λέμε», απαντάει απότομα εκείνος.

Ο Σταματάκης αφού καθησυχάστηκε ρωτάει τη μητέρα του αν είναι καλά. «Δεν ήρθε ακόμη η ώρα και η μέρα που η μάνα σου δε θα κάνει σωστά αυτό που πρέπει να κάνει», του λέει η καπετάνισσα και τον καθησυχάζει.

Λίγο αργότερα, η αστυνομία πηγαίνει στο κρησφύγετο του Καραπάνου. Θα καταφέρει να γλιτώσει ο ισοβίτης; Θα βρουν οι Σταματάκηδες ποιος του κάρφωσε; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Δείτε επίσης: 

Σασμός: Μαθιός και Καλλιόπη τρέμουν για τον Καραπάνο – Τι σχεδιάζουν;Σασμός: Ένα ταξίδι στην Ιταλία φέρνει εντάσεις στην οικογένεια

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Ο Μαθιός ενημερώνει τον Καραπάνο για την αστυνομία appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα