Survivor 15/6: Φοβισμένη η Ασημίνα – Βασιλιάς ο Μαρτίκας

17:38 15/6/2022 - Πηγή: Youfly

Με φόντο την τρίτη ασυλία σήμερα, οι παίκτες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στη μάχη. Στο νέο επεισόδιο του Survivor, όμως, σήμερα (15/6), η Ασημίνα φαίνεται αρκετά “φοβισμένη”, ενώ ο Μαρτίκας την προκαλεί στα ίσα.

Την ίδια στιγμή, ο Άρης Σοϊλέδης είναι σίγουρος ότι η Ασημίνα ψηφίστηκε επίτηδες από τους παίκτες των κόκκινων. «Ξέρω πολύ καλά ότι αυτοί οι τέσσερις ήταν συνεννοημένοι για να ψηφίσουν την

Ασημίνα», σχολιάζει.

Η Ασημίνα φαίνεται πως τρέμει μην αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφού ο Σπύρος Μαρτίκας έχει αποδείξει πολλές φορές – συγκεκριμένα 10 – ότι είναι πολύ δυνατός στο κοινό κι έχει πολλούς “πιστούς ακόλουθους”. Αδιαμφισβήτητα έχει αποδειχθεί ο βασιλιάς του φετινού Survivor, αφού έχει κρατηθεί με νύχια και με δόντια στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Νομίζω ότι η υποψηφιότητά μου είναι ξεκάθαρα για να φύγω από το παιχνίδι. Ο Σπύρος έχει διώξει πάρα πολλούς και γιατί όχι να διώξει και την Ασημίνα», αναρωτιέται η ποδοσφαιρίστρια, η οποία δε θέλει σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει ακόμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣSurvivor Spoiler 15/6: Ποιος κερδίζει την τρίτη ασυλία σήμερα

«Στέκεσαι φοβισμένη απέναντι στη γνώμη και τη δίκαιη κρίση του κόσμου. Νιώθεις ότι κάτι δεν έχεις κάνει σωστά;» αναρωτιέται ο Μαρτίκας, ο οποίος έχει καταλάβει πως η Ασημίνα φοβάται μήπως φύγει.

Τα αίματα θα ανάψουν στο νέο επεισόδιο του Survivor σήμερα (15/6) όταν οι παίκτες πάνε στο συμβούλιο του νησιού. Η Ασημίνα θα γίνει έξω φρενών με τους υπόλοιπους παίκτες και θα φωνάξει στον Γιώργο Λιανό ότι το πρόβλημά τους είναι εκείνη. «Θέλετε να με διώξετε;», σχολιάζει η παίκτρια.

Λίγο αργότερα, μια νέα κόντρα θα γεννηθεί ανάμεσα σε Ασημίνα και Σταυρούλα, όταν η τελευταία θέλησε να εκφράσει τη δική της γνώμη. «Δεν έχεις λόγο να πεταχτείς ρε συ Σταυρούλα. Να πεις τι; Να με μειώσεις;», της απαντάει έντονα η Ασημίνα..

Όλα, όμως, θα ανατραπούν στο Survivor σήμερα με τον αγώνα ασυλίας που έρχεται και την ψηφοφορία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣSurvivor: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση – Έξαλλη η Ασημίνα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor 15/6: Φοβισμένη η Ασημίνα – Βασιλιάς ο Μαρτίκας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα