Η Γη της Ελιάς: Ημέρα και ώρα προβολής του τελευταίου επεισοδίου

16:39 15/6/2022 - Πηγή: Youfly

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Η Γη της Ελιάς” είναι γεγονός. Η πρώτη σεζόν ολοκληρώνεται, αφήνοντας τους τηλεθεατές σε τεράστια αγωνία. Κάποιοι ηθοποιοί μας αποχαιρετούν οριστικά, ενώ άλλοι εμφανίζονται στη Μάνη, για να φέρουν την απόλυτη ανατροπή.

Οι τηλεθεατές αναμένεται να απολαύσουν τα νέα επεισόδια από Σεπτέμβριο. Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ξεκινήσει, με το κοινό να ανυπομονεί να δει την συνέχεια. Άλλωστε, το φινάλε προβλέπεται συγκλονιστικό.

Όπως όλα δείχνουν, το τελευταίο επεισόδιο

της σειράς “Η Γη της Ελιάς” θα προβληθεί την Πέμπτη, 30 Ιουνίου, στις 21:00. Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος θα δούμε έναν γάμο και δύο φρικτά φονικά που θα αλλάξουν σημαντικά την εξέλιξη της ιστορίας μας.

Κάποια ζευγάρια θα χωρίσουν οριστικά, ενώ άλλα θα παραμείνουν μαζί ως το τέλος. Ηθοποιοί μας αποχαιρετούν από τη σειρά, δίνοντας τη σκυτάλη σε νέους χαρακτήρες, οι οποίοι έρχονται με περίεργες διαθέσεις…

Δείτε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Το τραγούδι που ντύνει τον έρωτα Βασιλικής – ΦίλιππουΗ Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης πολιορκεί ερωτικά την Άννα

Εαν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Ημέρα και ώρα προβολής του τελευταίου επεισοδίου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα