Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης γίνεται αυτοκράτορας στο Ιράν

12:17 8/2/2021 - Πηγή: Youfly

Μετά τον Νίκο Πουρσανίδη, τον Μάνο Πίντζη και τον Γιάννη Σπαλιάρα τους οποίους πέρσι είχαμε δει αγνώριστους σε φωτογραφίες από τα backstage γυρισμάτων μιας ιρανικής σειράς εποχής, ένας ακόμα Έλληνας ηθοποιός προστέθηκε στο καστ αυτής της υπερπαραγωγής και μάλιστα αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Τεχεράνη για γυρίσματα.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σε σειρά στο Ιράν – Ο ρόλος του αυτοκράτορα

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, ο οποίος για τις ανάγκες του ρόλου του – όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες – έχει αλλάξει εντυπωσιακά την εμφάνισή του.

Ο όμορφος ηθοποιός έχει πια πλούσια γενειάδα και ελαφρώς πιο .. μακριά μαλλιά από ότι τον έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, θα λάβει και εκείνος μέρος στη σειρά “Σαλμάν Φαρσί” η οποία αφορά στην εποχή του Βυζαντίου και είναι η ακριβότερη παραγωγή που έχει γίνει ποτέ για την ιρανική τηλεόραση. Αυτό άλλωστε φαίνεται τόσο από τις εντυπωσιακές μεταμορφώσεις των ηθοποιών όσο και από τα τεράστια σκηνικά που έχουν στηθεί και τα έχουμε δει κατά καιρούς σε φωτογραφίες.

Το κάστινγκ για να πάρει τον ρόλο ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, στην σειρά αυτή στο Ιράν, έγινε το καλοκαίρι στην Ελλάδα και εκεί πήρε το .. πράσινο φως για να ταξιδέψει στην Τεχεράνη.

Ο ρόλος του είναι ιδιαίτερα σημαντικός αφού υποδύεται τον αυτοκράτορα Νικηφόρο Α΄ και έχει στηθεί ένα στούντιο – καράβι για τις ανάγκες των γυρισμάτων στα οποία συμμετέχει.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Σε αδιέξοδο ο Γραμματικός – Ο Βόσκαρης ξεφεύγειΗ ελληνική μυθοπλασία κατακτά την τηλεόραση και το κοινό

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης γίνεται αυτοκράτορας στο Ιράν appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα