Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει αγώνα και έπαθλο φαγητού απόψε

19:24 7/2/2021 - Πηγή: Youfly

Στο κόκκινο είναι το θερμόμετρο στον Άγιο Δομίνικο με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη και το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού. Ποια ομάδα όμως είναι αυτή που κερδίζει απόψε τον αγώνα και το έπαθλο φαγητού στο Survivor;

Η ομάδα που κερδίζει τον αποψινό (7/2) αγώνα στο Survivor

Για μία φυλή η αποψινή δοκιμασία στο Survivor θα εξελιχθεί σε απόλυτο θρίαμβο καθώς όχι μόνο κερδίζει αλλά δυναμώνει στα μάτια του αντιπάλου. Έτοιμοι να τα δώσουν όλα στην αρένα είναι οι survivors έστω και αν

οι εσωτερικές τους υποθέσεις τους έχουν κλονίσει. Μπλε και κόκκινοι έστω και με ρωγμές στην ψυχολογία τους κατεβαίνουν στη μάχη αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μία μερίδα φαγητού. Γι’ αυτό θ’ αγωνιστούν, γι’ αυτό θα παλέψουν. Οι κόκκινοι δηλώνουν όπως πάντα άλλωστε έτοιμοι να τα δώσουν όλα, παρά τα μικροπροβλήματα.

Τα προβλήματα των κόκκινων

Ο πονοκέφαλος της κόκκινης ομάδας είναι γεγονός και έχει άρωμα γυναίκας. Πιο συγκεκριμένα οι δύο παίκτριες βρίσκονται στο στόχαστρο, η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Η μεν Σαλαγκούδη δείχνει να μην αποδίδει όσο θα περίμεναν οι συμπαίκτες της, η δε Σοφία Μαργαρίτη, ως τραυματίας, δεν δίνει πλέον επιτυχίες στην ομάδα της. Τα δύο αυτά προβλήματα έχουν ως αποτέλεσμα η Καρολίνα και η Μαριάνθη να είναι οι μόνες από τις γυναίκες που μπορούν να συνδράμουν στα θετικά αποτελέσματα της ομάδας τους. Και οι δύο ευτυχώς για τους κόκκινους έχουν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των αγωνισμάτων και δείχνουν ότι οι επιτυχίες είναι μονόδρομος γι’ αυτές. Ωστόσο, ειδικά για τη Σοφία ανησυχούν παραπάνω καθώς ανήκει στις πολύ δυνατές παίκτριες του Survivor.

Οι μπλε στα κάγκελα

Η ομάδα του Τζέημς Καφετζή προσπαθεί να «μαζέψει» τα κομμάτια της μετά τις ήττες, την αποχώρηση της Χοψονίδου και το εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα σε Ελευθερία, Αλέξη, Άννα-Μαρία και Μπάρτζη. Είναι τέσσερις παίκτες με έντονη προσωπικότητα που φάνηκε στα τελευταία επεισόδια.  Η Ελευθερία νιώθει απομονωμένη και πληγωμένη από τη συμπεριφορά κυρίως του Αλέξη. Γι’ αυτό και στο μυαλό της τριγυρίζει έντονα η ιδέα της οικειοθελούς αποχώρησης.

Ο Αλέξης από την άλλη αδυνατεί να καταλάβει τη στρατηγική της νεαρής τραγουδίστριας, γι’ αυτό και αποκάλυψε όλα όσα του είχε εξομολογηθεί στο συμβούλιο του νησιού. Στους δύο αυτούς παίκτες μπαίνει εμβόλιμα και η Άννα-Μαρία. Αφενός ο Παππάς έχει πει ότι η Ελευθερία δεν συμπαθεί την Άννα-Μαρία. Αφετέρου η Ελευθερία έχει κατηγορηθεί ότι μαζί με τη Μαριπόζα και τη Βαλέρια οργανώνονται, με σκοπό να δημιουργήσουν υποομάδα. Ο Μπάρτζης από την άλλη αδυνατεί να καταλάβει τις προθέσεις της Μαριπόζα, με την οποία ήταν άλλοτε κολλητοί. Κατάλαβε ότι η απομάκρυνσή της έγινε από τη στιγμή που η Βαλέρια την ενημέρωσε για όλα γράφονται και λέγονται γι’ αυτούς στην Ελλάδα.

Με τη Μαριπόζα όμως τα έχει και η Μαριαλένα, η οποία έμαθε ότι μετά την ανασύνθεση των δύο ομάδων, η Μαριπόζα, που τη θεωρούσε φίλη της μέχρι εκείνη τη στιγμή, χαρακτήρισε την ίδια και την Ελευθερία πιο λαϊκές κοπέλες.

Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα του Survivor και αυτό το έπαθλο ποιος θα το… φάει;

Όταν ο Γιώργος Λιανός θα σημάνει την έναρξη του αγώνα, όλοι διεκδικούν με τις ίδιες αξιώσεις τη νίκη. Και οι δύο φυλές κατεβαίνουν στην αρένα με προβλήματα και κόντρες, ωστόσο, μόλις θα φορέσουν τις μπαντάνες τους ξέρουν πολύ καλά ότι μόνο ένα ενδεχόμενο υπάρχει. Να κερδίσουν και ν’ απολαύσουν το έπαθλό τους. Και αυτό κάνουν. Η νίκη και πάλι έχει χρώμα και αυτή τη φορά κόκκινο. Η ομάδα του Κοψιδά πανηγυρίζει την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις. Είναι η ώρα να γευτούν τους καρπούς της επιτυχίας τους. Όσο για τους μπλε εκείνοι θα κληθούν να κάνουν μία αποτίμηση του αγώνα. Εξάλλου αύριο έρχεται ο αγώνας ασυλίας και αυτός για εκείνους είναι πολύ πιο σημαντικός.

Δείτε επίσης: 

Survivor 7/2: Το Twitter, οι κόκκινοι χοροί και ο ΤαρζάνSurvivor: Η βεντέτα, οι μαχαιριές & η οικειοθελής αποχώρησηSurvivor: Ποια παίκτρια αποχώρησε χθες από το ριάλιτι επιβίωσης

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει αγώνα και έπαθλο φαγητού απόψε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα