Survivor 8/2: Ψυχολογικές πιέσεις & φωνές στον αγώνα ασυλίας

12:04 8/2/2021 - Πηγή: Youfly

Κόκκινοι και Μπλε έτοιμοι για όλα στον αγώνα ασυλίας του Survivor σήμερα (8/2), ενώ, όπως προδίδει το τρέιλερ, θα υπάρξουν έντονες διαμάχες, φωνές και ψυχολογικές πιέσεις. Τι θα δούμε σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης;

Η κόκκινη ομάδα φαίνεται να έχει ανανεωθεί και να έχει πάρει τα πάνω της, αφού για μία ακόμα φορά κέρδισαν χθες το έπαθλο φαγητού, αφήνοντας πίσω τους Μπλε. Οι Κόκκινοι,

πιο δυνατοί από ποτέ, ετοιμάζονται να κάνουν 4 στα 4 αυτή την εβδομάδα, αναφερόμενοι στα αγωνίσματα ασυλίας και επάθλου. Οι Μπλε, από την άλλη, έχουν καταλάβει ότι έχουν αποδυναμωθεί λίγο, αλλά δεν τα παρατάνε. Με πείσμα και μαχητικότητα μπαίνουν στον στίβο μάχης.

Σταθερά πατήματα χωρίς λάθη στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας

Τα λάθη δεν συγχωρούνται πλέον στο Survivor, γι’ αυτό το λόγο οι δύο φυλές πηγαίνουν συγκεντρωμένες και προσηλωμένες στον στόχο τους: να νικήσουν και να κερδίσουν την ασυλία. Οι πάγκοι των Κόκκινων και των Μπλε παίρνουν φωτιά. Ένας αγώνας ασυλίας απαιτητικός και κουραστικός με πολλά εμπόδια. Πυρά εξαπολύονται κυρίως από τους Μπλε όταν ο καινούργιος παίκτης Δημήτρης Μακρόπουλος αρχίζει την ψυχολογική πίεση φωνάζοντας με μανία και επανειλλημένα “Δεν μπορεί”. Αυτή η ψυχολογική πίεση, όμως, φαίνεται να μην πιάνει τόπο και τότε ο Ηλίας Μπόγδανος γυρίζει έξαλλος και του φωνάζει “Τι έπαθε το κεφάλι σου και το πιάνεις;”.

Ο πρώτο υποψήφιος απόψε στο Συμβούλιο του Νησιού

Αυτή η διαμάχη φαίνεται θα απασχολήσει περισσότερο τους παίκτες ακόμη και στο Συμβούλιο του Νησιού. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας στην προσωπική του συνέντευξη πριν το Συμβούλιο αναφέρει ότι αυτή η συμπεριφορά τον ενόχλησε πάρα πολύ, ενώ ο Αλέξης χαρακτηρίζει τον Δημήτρη λίγο ατσούμπαλο. Ο Περικλής, από την άλλη, αναφέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν συγκροτημένη σκέψη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο σημερινό Συμβούλιο του Νησιού οι κόντρες και οι διαμάχες ανάμεσα στις ομάδες θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο. Στο επίκεντρο θα βρεθεί ο Τριαντάφυλλος και η Άννα Μαρία, ο Κώστας ο ζαχαροπλάστης και ο Δημήτρης Μακρόπουλος.

Δείτε το τρέιλερ με αποσπάσματα από το σημερινό αγώνα ασυλίας στο Survivor (8/2)

Αναμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα και τον νικητή που θα αναδείξει σήμερα ο αγώνας ασυλίας. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Ποιος ή ποια θα κερδίσει την ατομική ασυλία; Ποιος ή ποια θα ψηφιστεί προς αποχώρηση; Η συνέχει επί της οθόνης!

Δείτε επίσης: 

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα (8/2)Survivor 8/2: Στα άκρα οι σχέσεις των δυο ομάδων – ΤρέιλερSurvivor: Η ομάδα που νίκησε χθες – Ποιοι κατέρρευσαν λόγω πείνας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Survivor 8/2: Ψυχολογικές πιέσεις & φωνές στον αγώνα ασυλίας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα