Νίκος Κοκλώνης: Το γλυκό του μήνυμα στην Δέσποινα Βανδή

15:57 22/7/2021 - Πηγή: Youfly

O Νίκος Κοκλώνης ευχήθηκε στη Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλιά της, με ένα υπέροχο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό. Ένα μικρό απόσπασμα από τη συνάντηση που είχαν πραγματοποιήσει στο σπίτι του, η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση, λίγες μέρες πριν βάλουν “φωτιά” στην σκηνή του J2US.

Στο βίντεο οι δυο τους τραγουδούν, με τον Νίκο Κοκλώνη να απολαμβάνει το θέαμα! Καθώς ήταν φαν και των δύο, η στιγμή αυτή της “ένωσης” ήταν μοναδική για εκείνον. Θέλοντας να ευχηθεί στην

Δέσποινα, επισημαίνει πως το μεγαλύτερο δώρο του το έκανε εκείνη, μαζί με την Άννα Βίσση. Δώρο να ενώσουν τις φωνές τους σε ένα ντουέτο που έμεινε στην ιστορία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)

Ο Νίκος Κοκλώνης στην Δέσποινα Βανδή:

«Εσύ έχεις γενέθλια, σε ‘μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση, μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο – από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί “α καπέλα”.

Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά και συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του Just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί!

Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος κι εγώ, γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου – γούτσου γούτσου και Χρόνια σου Πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα.»

Δείτε επίσης:

Dancing with the StarsJ2US: Η μάχη και το δίλημμα των διασήμωνSurvivor: Ποιος παίκτης εισβάλλει στο Just The 2 Of Us τη νέα σεζόν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Νίκος Κοκλώνης: Το γλυκό του μήνυμα στην Δέσποινα Βανδή appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Κοκλώνης, Δέσποινα Βανδή,nikos koklonis, despoina vandi