STAR: Το «αντιδελτίο», το νέο project και ο ρόλος του αρχισυντάκτη

15:07 22/7/2021 - Πηγή: Youfly

Το τελευταίο διάστημα πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αφορούν σε μια νέα εκπομπή, που όπως υποστηρίζουν ετοιμάζεται στο Star με παρουσιαστές τη Μαριλού Ρεπαπή και τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο.

Σύμφωνα με αυτά οι δυο τους θα αναλάβουν ένα αντιδελτίο στο STAR, όπου θα παρουσιάζεται με μια άλλη, χιουμοριστική ματιά, η lifestyle επικαιρότητα. Μάλιστα,

οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν πως την αρχισυνταξία θα αναλάβει ο Γιώργος Ευφραιμίδης, ο άνθρωπος που είχε την ίδια θέση στη «Φωλιά των ΚουΚου» τα 4 χρόνια που αυτή ήταν στον «αέρα».

Ο ρόλος του αρχισυντάκτη και τα νέα σχέδια

Τι ισχύει όμως πραγματικά και τι όχι; Αρχικά, το δεύτερο σενάριο, σχετικά με το πρόσωπο του αρχισυντάκτη, δεν υφίσταται, αφού ο Γιωργος Ευφραιμίδης έχει συμφωνήσει από τις αρχές Ιουνίου ακόμη να αναλάβει, ως project manager, ένα από τα πιο φιλόδοξα εγχειρήματα του Star για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο format το οποίο έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού εδώ και πολλά χρόνια. Όσοι γνωρίζουν καλά το συγκεκριμένο project υποστηρίζουν, πως δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην ελληνική, τηλεοπτική πραγματικότητα και γι’ αυτό αναμένεται να δημιουργήσει αίσθηση στην prime time ζώνη όπου είναι πολύ πιθανό να μεταδίδεται.

Όσον αφορά, στο δεύτερο σενάριο, αυτό που αφορά στην Μαριλού Ρεπαπή και τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, το σίγουρο είναι πως οι δυο τους αποτελούν ένα δοκιμασμένο δίδυμο, αφού έχει ραδιοφωνικό παρελθόν και ταιριάζουν πολύ. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, αφού η επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι ακόμα πολύ νέα και διαμορφώνεται μέρα σε μέρα.

Δείτε επίσης:

Dancing with the StarsJ2US: Η μάχη και το δίλημμα των διασήμωνDancing with the Stars: Ποιοι διάσημοι κλείνουν στο σόου χορού του STAR

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post STAR: Το «αντιδελτίο», το νέο project και ο ρόλος του αρχισυντάκτη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
STAR,