Καρτ Ποστάλ: Παπαληγούρα και Μάχουτ στη νέα ιστορία της ΕΡΤ

11:18 19/8/2021 - Πηγή: Youfly

Η Λένα Παπαληγούρα και η Μελισσάνθη Μάχουτ είναι οι πρωταγωνίστριες σε μια ακόμα ιστορία της νέας σειράς Καρτ Ποστάλ, η οποία αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια και βασίζεται στο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ.

Κεντρικός ήρωας όλων των επεισοδίων της σειράς “Καρτ Ποστάλ” που θα δούμε τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1 και συνδετικός κρίκος τους είναι ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), ο οποίος στο επεισόδιο με

τίτλο “Γνώθι σαυτόν” του οποίου τα γυρίσματα γίνονται στον αρχαιολογικό χώρο της Λατούς και στον Άγιο Νικόλαο, θα ανακαλύψει την ιστορία αυτών των δύο γυναικών.

Λένα Παπαληγούρα και Μελισσάνθη Μάχουτ στη σειρά Καρτ Ποστάλ

Έντονες αναμνήσεις από το παρελθόν έρχονται στον Τζόζεφ και μάλιστα από την παιδική του ηλικία, καθώς βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο, όπου η αρχαιοφύλακας Σοφία (Μελισσάνθη Μάχουτ) τον ξεναγεί.

Αφορμή για αυτό είναι η μοιραία συνάντηση με την Αθηνά (Λένα Παπαληγούρα). Μια γυναίκα καριέρας με πολλές ανασφάλειες που βρίσκεται στο νησί ακολουθώντας κάποια σημάδια. Η Αθηνά θα βρεθεί να ανακαλύπτει τις καλά κρυμμένες της επιθυμίες και τον εσώτερο της εαυτό με τη βοήθεια του Τζόζεφ.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Ο Τζόζεφ ένας εσωστρεφής Άγγλος αρχαιολόγος, ελληνικής καταγωγής του οποίου το ρόλο υποδύεται ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις 12 αυτοτελείς ιστορίες της σειράς “Καρτ Ποστάλ”. Κάποια στιγμή επιστρέφει στην πατρίδα του, για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Τα θεμέλια, όμως, στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά. Μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι  στον εσωτερικό κόσμο της ψυχής του καθώς θα περιπλανηθεί στην Κρήτη θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα, τις πληγές του και τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί. Ο Τζόζεφ μέσα από αυτό ταξίδι θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων.

Τη σειρά σκηνοθετεί ο βραβευμένος Γιώργος Παπαβασιλείου. Ενώ την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, η Βικτώρια Χίσλοπ, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*), η Δώρα Μασκλαβάνου και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος. Η σύνθεση της μουσικής είναι του Μίνου Μάτσα. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

Δείτε επίσης:

Καρτ Ποστάλ: Ο έρωτας του ιερέα και της δασκάλαςΚαρτ Ποστάλ – Γυρίσματα: Η ιστορία του Ορφέα Αυγούστιδη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Καρτ Ποστάλ: Παπαληγούρα και Μάχουτ στη νέα ιστορία της ΕΡΤ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρτ Ποστάλ, Παπαληγούρα, Μάχουτ, ΕΡΤ,kart postal, papaligoura, machout, ert