Disney Plus: Νέα παράταση άφιξης στην Ελλάδα

21:40 18/8/2021 - Πηγή: Youfly

Αν και φίλοι των σειρών και ταινιών της Disney Plus περίμεναν με ανυπομονησία την άφιξη όλου του περιεχομένου της πλατφόρμας στην Ελλάδα, όπως φαίνεται δεν θα γίνει μέσα στο 2021 όπως αρχικά αναμενόταν.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο CEO της Disney, Μπομπ Τσάπεκ, στην πρόσφατη ενημέρωση των επενδυτών, η πλατφόρμα

video streaming θα καθυστερήσει στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Άρα και στην Ελλάδα.

Νέα ημερομηνία για το Disney Plus στην Ελλάδα

Ο αρχικός προγραμματισμός μιλούσε για το 2021 (κάποιοι αισιόδοξοι ανέφεραν και το καλοκαίρι του 2021, συγκεκριμένα). Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον. Με τις νέες ανακοινώσεις, στέλνει τη χώρα μας στο κύμα του 2022, με την προοπτική να ξεκινήσει το Disney+ στην Ελλάδα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ο ισχυρός άνδρας της Disney σημείωσε πως ο λόγος αυτής της αλλαγής σχεδίων είναι η περαιτέρω ενίσχυση στη Μέση Ανατολή και τη Νότια Αφρική.

Επόμενη σημαντική αγορά για την Disney είναι η Λατινική Αμερική, όπου και στις 31 Αυγούστου θα λανσάρει το Star+.

Τον Οκτώβριο θα γίνει ένα ευρύτερο λανσάρισμα στην Ιαπωνία. Ενώ οι επόμενες οκτώ αγορές περιλαμβάνουν τη Ν. Κορέα, την Ταϊβάν και το Χονγκ Κονγκ, οι οποίες θα αποκτήσουν πρόσβαση στα μέσα Νοεμβρίου.

Πηγή: gazzetta.gr

Δείτε επίσης:

Nestflix: Νέα πλατφόρμα για όταν το Netflix δεν είναι αρκετόΤο Netflix χάνει κι άλλη μάχη με το Disney Plus – Τα νούμεραScarlett Johansson: Η μήνυση στη Disney κι η σκληρή απάντηση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Disney Plus: Νέα παράταση άφιξης στην Ελλάδα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Disney Plus, Ελλάδα,Disney Plus, ellada