Elif Spoiler: Ενέδρα θανάτου στη Μελέκ από τον Ταρίκ (Video)

10:53 19/8/2021 - Πηγή: Youfly

Ο αδίστακτος Ταρίκ δεν πρόκειται να αφήσει ήσυχες την Μελέκ και την Elif. Παρόλο που ο ίδιος βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, συνεχίζει το σχέδιο εξόντωσης των δύο πρωταγωνιστριών. Θέλει να έχει τον έλεγχο, να φτάσει την κατάσταση στα άκρα.

Γνωρίζοντας πως η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του, βρίσκει ένα απομονωμένο σπίτι για να κρυφτεί με την Ρανά. Αυτό που δεν έχει υπολογίσει, είναι πως η αγαπημένη του Ρανά έχει ξεπεράσει τα όριά της. Η ίδια δε φαίνεται να συμμερίζεται πια τις απόψεις του, ούτε να ακολουθεί τα σχέδια και τις αποφάσεις του.

Όλοι βρίσκονται

σε απόλυτη σύγχυση. Ο Ταρίκ απειλεί τους άντρες του να μη χάσουν από τα μάτια τους την Μελέκ και την Elif. Στο μεταξύ, η μικρή Elif έχει προειδοποιήσει την μητέρα της για το πόσο κακός είναι στην πραγματικότητα ο Ταρίκ…

Σε κατάσταση σοκ η Χουμεϊρά

Η Χουμεϊρά ζει τραγικές στιγμές, όταν από τη μία ανακαλύπτει πως ο άντρας της την απατούσε με τη φίλη της, ενώ από την άλλη χάνει το μωρό της. Οι αποκαλύψεις δεν τελειώνουν εκεί. Η Ματσιντέ της λέει πως ο Ταρίκ είναι ένας στυγνός δολοφόνος, ένας κακοποιός που έχει καταστρέψει τις ζωές πολλών.

Έτσι, η Χουμεϊρά καταρρέει στα χέρια της οικογένειάς της. Παθαίνει κρίση πανικού και κάνει γυαλιά καρφιά το παιδικό δωμάτιο. Το παιδί που περίμενε πως και πως, χάθηκε. Η μεγάλη σύγχυση, μετά την αποκάλυψη για τον Ταρίκ και την Ρανά την έκανε να αποβάλλει από ακατάσχετη αιμορραγία. Ο θρήνος είναι τεράστιος.

“Η ψυχή μου καίγεται” φωνάζει, αγκαλιάζοντας το υπερηχογράφημα. Η Ματσιντέ είναι στο πλευρό της και την παρηγορεί.

Δείτε επίσης:

Elif Spoiler: Η Παρλά βασανίζει την Μελέκ και την ΕλίφElif Spoiler: Σπαρακτικός χωρισμός για Κερέμ και Σουρεγιά

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Elif Spoiler: Ενέδρα θανάτου στη Μελέκ από τον Ταρίκ (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα