Καλοκαίρι μαζί: Από 12 Ιουλίου Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης στον ΑΝΤ1

14:51 6/7/2021 - Πηγή: Youfly

Οι Πρωινοί Τύποι Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης γίνονται… καλοκαιρινοί και μας λένε την πρώτη καλημέρα, μέσα από την ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» στον ANT1.

Από τις 12 Ιουλίου στις 07:00 και καθημερινά θα μας ενημερώνουν για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο. Μαζί τους οι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Ηρώ Ράντου, Χρύσα Φώσκολου.

Η ομάδα της εκπομπής θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με την επικαιρότητα

και όλες τις ειδήσεις που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τα διεθνή, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Το «Καλοκαίρι Μαζί» θα έχει ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ από όλη την Ελλάδα και φυσικά τα θέματα που απασχολούν τους τηλεθεατές. «Καλοκαίρι Μαζί», με τους Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη. Πρεμιέρα Δευτέρα 12 Ιουλίου και καθημερινά στις 07:00.

Δείτε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Το πρώτο τρέιλερ για τη νέα εκπομπήΣταματίνα Τσιμτσιλή – Happy Day: Όσκαρ τόλμης και γοητείας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Καλοκαίρι μαζί: Από 12 Ιουλίου Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης στον ΑΝΤ1 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλοκαίρι, 12 Ιουλίου Νίκος Ρογκάκος, Παναγιώτης Στάθης, ΑΝΤ1,kalokairi, 12 iouliou nikos rogkakos, panagiotis stathis, ant1