Survivor: Δημόσια κατακραυγή για την αποκάλυψη Τριαντάφυλλου

13:23 6/7/2021 - Πηγή: Youfly

Ο μεγάλος τελικός δεν ήταν μόνο εκπλήξεις, αλλά και γεμάτος αποκαλύψεις. Πρώτος απ’ όλους, ο Τριαντάφυλλος έκανε μία αποκάλυψη που έπεσε σαν βόμβα στον τελικό του Survivor αφήνοντας το κοινό με ανοιχτό το στόμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο και ανέφερε ότι κατά καιρούς οι δημοσιογράφοι ρωτούν με μεγάλο ενδιαφέρον εάν υπήρξε ερωτική συνεύρεση στον Άγιο Δομίνικο. Τότε ο τραγουδιστής ρώτησε το κοινό εάν θέλει να μάθει ποιοι ήταν, οι θεατές δεν έκαναν πολλή φασαρία με αποτέλεσμα ο Ντάφυ

να θεωρήσει ότι δε θέλουν. Στη συνέχεια, όμως, που τους ξαναρώτησε πήγε να το πει, αλλά ο Λιανός τον έκοψε διότι «αυτά είναι προσωπικές πληροφορίες».

Η οργή των τηλεθεατών για τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου

Χωρίς να το περιμένει, όμως, κανείς είπε πόσο καλά πέρασε με τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου όταν ήταν στην παραλία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτοί οι δύο συνευρέθηκαν ερωτικά. Το κερασάκι στην τούρτα του τελικού του Survivor ήταν ότι αυτή την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου επιβεβαίωσε ο Πάνος Καλίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νόμιζα ότι θα σχολίαζε κάτι από αυτά που είπα, αλλά τελικά έδωσε ποιοι έκαναν σεξ».

Όλο το κοινό, αλλά και οι πρώην παίκτες του Survivor έμειναν με ανοιχτό το στόμα με την Ελευθερία να έρχεται σε μεγάλη αμηχανία και να φαίνεται να λέει: «Τι λέει;». Οι τηλεθεατές, ωστόσο, δεν έμειναν τόσο ενθουσιασμένοι με την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου στον τελικό του Survivor και το Twitter πήρε φωτιά με αρνητικά σχόλια!

Ο Τριαντάφυλλος απαντάει για την αποκάλυψη

Παρόλα αυτά, ο Τριαντάφυλλος είπε ότι εκείνος δεν αποκάλυψε ποτέ ποιοι έκακαν σεξ στο Survivor.

Δείτε επίσης: 

Survivor: Η αμηχανία της Ελευθερίας Ελευθερίου – Τι απάντησεSurvivor: Ο Καλίδης τραγούδησε με το ίδιο πάθος που αγωνιζόταν (Video)Survivor τελικός: Το Twitter πανηγυρίζει για τον νικητή και αποχαιρετά το ριάλιτι

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Δημόσια κατακραυγή για την αποκάλυψη Τριαντάφυλλου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Δημόσια, Τριαντάφυλλου,Survivor, dimosia, triantafyllou