Survivor Spoiler 15/6: Αυτός είναι ο τριτος υποψήφιος προς αποχώρηση

12:05 15/6/2022 - Πηγή: Youfly

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας έρχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ένας ακόμη παίκτης βγαίνει στον τάκο και θα αναμετρηθεί με τα “θηρία”. Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα (15/6) από το Survivor (Spoiler);

Ένα από τα πιο κρίσιμα συμβούλια του νησιού έρχονται απόψε, αφού θα αναδειχθεί ο τρίτος υποψήφιος για αυτήν την εβδομάδα. Ποιος θα μπει μπροστά από την Ασημίνα και τον Μαρτίκα; Δύο πολύ δυνατοί παίκτες, που έχουν αποδείξει ότι έχουν κοινό έξω από το Survivor.

Τα

μαντάτα για έναν παίκτη ή μία παίκτρια δε θα είναι πολύ καλά. Ο τρίτος αγώνας ασυλίας έρχεται για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να προβληματίσει το κοινό σχετικά με τον ποιον θέλει να ψηφίσει για να παραμείνει από τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα Spoiler, ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση που αναδεικνύεται σήμερα (15/6) στο Survivor δεν είναι άλλος από τον Τάλα. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ έχει παραμείνει στο κοινό, ενώ είχε έρθει αντιμέτωπος ξανά με τον Μαρτίκα και την Βρισηίδα.

Θα καταφέρει τελικά να επιβιώσει από τους δύο νέους συνυποψήφιούς του; Ένα εκρηκτικό συμβούλιο έρχεται με τους παίκτες να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας. Νέες κόντρες, νέες εντάσεις και αλήθειες έρχονται στο φως.

Δείτε επίσης: 

Survivor Spoiler 15/6: Ποιος κερδίζει την τρίτη ασυλία σήμεραSurvivor 15/6: Ποιος παίκτης επιτίθεται σε ποιον

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor Spoiler 15/6: Αυτός είναι ο τριτος υποψήφιος προς αποχώρηση appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα