Στο Γηροκομείο με τον Ηλία Ψινάκη: Έρχεται στο MEGA – Πότε κάνει πρεμιέρα;

12:03 15/6/2022 - Πηγή: Youfly

Μετά την σαρωτική επιτυχία που γνώρισε μέσα από το youtube, το ριάλιτι – ντοκιμαντέρ του Ηλία Ψινάκη με το τίτλο στο Γηροκομείο ετοιμάζεται να κάνει και τηλεοπτική πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Πρεμιέρα για το Γηροκομείο του Ηλία Ψινάκη στο MEGA

Ο Ηλίας Ψινάκης σε κάθε επεισόδιο

αφηγείται ένα μέρος της ζωής του καλώντας στο σπίτι του και όχι μόνο διάφορους ανθρώπους της εγχώριας showbiz που είναι φίλοι του και γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος. Ο Ηλίας μαζί με αυτούς μοιράζονται με το κοινό ξεκαρδιστικές ιστορίες από την πολυτάραχη ζωή του αλλά και κοινές τους στιγμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΟ τηλεοπτικός κύκλος της ζωής, η Σόουμπιζ και τα κουράγια της

Μέχρι στιγμής έχουμε δει την Πέγκυ Ζήνα, την Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Τζώνη Καλημέρη, τον Γιάννη Μπουτάρη αλλά και τον Χρήστο Μάστορα. Το Γηροκομείο με τον Ηλία Ψινάκη ετοιμάζεται και για την τηλεοπτική του πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του MEGA, την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 00:10 το βράδυ. Απολαύστε, στο παραπάνω βίντεο, το πρώτο τρέιλερ, που ήδη κυκλοφορεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜαίρη Μαίρη Μαίρη: Υπόθεση και ηθοποιοί της νέας σειράς του MEGA

Εαν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Στο Γηροκομείο με τον Ηλία Ψινάκη: Έρχεται στο MEGA – Πότε κάνει πρεμιέρα; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα