Η Έμιλι στο Παρίσι: Η Lily Collins με φόρεμα Βασίλη Ζούλια

12:43 21/10/2021 - Πηγή: Youfly

Η Έμιλι επιστρέφει στο Παρίσι, αλλά και στο Netflix με την δεύτερη σεζόν του Emily in Paris και υπόσχεται να μας χαρίσει απολαυστικές στιγμές, αλλά και απίθανες στυλιστικές επιλογές. Η Lily Collins θα εμφανιστεί με φόρεμα Βασίλη Ζούλια στη σειρά Έμιλι στο Παρίσι, με τον σχεδιαστή μόδας να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Η δεύτερη σεζόν ετοιμάζεται να κάνει

πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 22 Δεκεμβρίου κι έρχεται με περισσότερες περιπέτειες, ενώ ο δημιουργός της σειράς, ο Darren Star αποκάλυψε ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι μακράν πιο δυνατή από την προηγούμενη.

Νέες ερωτικές κι επαγγελματικές περιπέτειες έρχονται για την Έμιλι, η οποία θα έρθει αντιμέτωπη και με έναν νέο έρωτα. «Υπάρχει πολύ περισσότερη ίντριγκα στη δουλειά και στις σχέσεις», είχε αποκαλύψει ο δημιουργός.

Η πάντα καλοντυμένη Lily Collins

Παρόλα αυτά, η Έμιλι θα είναι πάντα καλοντυμένη, όπως την έχουμε συνηθίσει. Ήδη από τον Μάρτιο είχαμε γράψει ότι ο Βασίλης Ζούλιας κι ο Περικλής Κονδυλάτος θα συνεργαστούν με την διάσημη στυλίστρια Patricia Field για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix, Η Έμιλι στο Παρίσι.

Έτσι, έχουμε τις πρώτες εικόνες από τη δεύτερη σεζόν του Έμιλι στο Παρίσι, όπου η Lily Collins φοράει ένα εντυπωσιακό φούξια φόρεμα Annouk του Βασίλη Ζούλια. Η Έμιλι είναι από τις πιο καλοντυμένες τηλεοπτικές παρουσίες που είδαμε την προηγούμενη σεζόν και οι παραγωγοί σε καμία περίπτωση δε θέλουν να το χάσουν αυτό.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, λοιπόν, έρχεται η δεύτερη σεζόν της Έμιλι στο Παρίσι και σύντομα θα ξαναταξιδέψουμε στην πόλη του φωτός και του έρωτα!

Δείτε επίσης: 

Netflix: Πήρε μάθημα από το Squid Game πως να μετράει τηλεθεατέςThe Lost Daughter: Μύρισε Ελλάδα στο τρέιλερ της νέας ταινίας Netflix

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Έμιλι στο Παρίσι: Η Lily Collins με φόρεμα Βασίλη Ζούλια appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα