Kanye West: Εμφάνιση σοκ με λευκή μάσκα καυκάσιου άντρα

11:26 21/10/2021 - Πηγή: Youfly

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Κάνιε Γουέστ προχώρησε την καλυμμένη εμφάνιση της πρώην συζύγου του Κιμ στο Met Gala, ένα βήμα παραπέρα: Εθεάθη στο αεροδρόμιο JFK στη Νέα Υόρκη να περπατάει φορώντας μάσκα λευκού άντρα η οποία κάλυπτε ολόκληρο το κεφάλι του και μάλιστα είχε και έντονα βαμμένα μάτια. Το υπόλοιπο λουκ ήταν ίδιο με ότι φορούσε την προηγούμενη ημέρα στη Βενετία:

Τζιν παντελόνι, τζακετ Balenciaga και γκρι γαλότσες τις οποίες πιθανότατα έχει σχεδιάσει ο ίδιος.

Ο Κάνιε Γουέστ με ανατρεπτική εμφάνιση

Με ακουστικά τελευταίας τεχνολογίας να συμπληρώνουν την ανατρεπτική εμφάνιση, ο Κάνιε ο οποίος άλλαξε το όνομά του σε Ye, ήταν κυριολεκτικά αγνώριστος. Ο Γουέστ, φορώντας τη μάσκα-σοκ καυκάσιου άντρα κατευθύνθηκε στο πολύ δημοφιλές καφέ-ρεστοράν Sant Ambroeus στο κέντρο του Μανχάταν όπου συναντήθηκε με τον δικηγόρο του Ντόναλντ Τραμπ, Michael Cohen.

Άνθρωποι που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο παρατήρησαν ότι ο Κάνιε ή Ye, φόρεσε τη μάσκα όταν στα πρώτα δέκα λεπτά που βρέθηκε στο αεροδρόμιο περικυκλώθηκε από φανς που ήθελαν μια φωτογραφία ή απλά να μιλήσουν στον μεγάλο σταρ. Με τη μάσκα ο Γουέστ θέλησε να επιβάλλει την ανωνυμία του. Κατά τ’ άλλα, ο πρώην σύζυγος της Κιμ πήρε 20 εκατομμύρια δολάρια μετρητά από την Καρντάσιαν προκειμένου να της παραχωρήσει την κυριότητα της έπαυλής τους στο Καλαμπάσας. Επιπροσθέτως απαίτησε ακόμα 3 εκατομμύρια για τα έπιπλα που ανήκαν σε εκείνον.
Και το τελευταίο έξτρα ποσό απαιτήθηκε από τους δικηγόρους του να δοθεί cash από την Κιμ!

Δείτε επίσης:

Ο Ζακ Έφρον γιορτάζει στην Ταϊλάνδη δείχνοντας τους κοιλιακούς τουΤυφώνας Kim Kardashian: Σάρωσε σε τηλεθέαση το Saturday Night Live

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Kanye West: Εμφάνιση σοκ με λευκή μάσκα καυκάσιου άντρα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kanye West, Εμφάνιση,Kanye West, emfanisi