Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Ανέστη

10:44 21/10/2021 - Πηγή: Youfly

Η Άννα και ο Αποστόλης θα πέσουν από τα σύννεφα, ύστερα από μία είδηση που θα κυκλοφορήσει σε όλη την Αρεόπολη. Ο Ανέστης κάνει πρόταση γάμου στην Ευτυχία, με την ηρωίδα να λέει το μεγάλο ναι, στην γη της ελιάς.

Φαίνεται πως η Ευτυχία έχει πιστέψει τις προθέσεις του Ανέστη. Εκείνος δείχνει ένα πολύ γλυκό πρόσωπο απέναντί της και της υπόσχεται πως έχει αλλάξει. Παρόλο που ο Αποστόλης προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο, εκείνη δεν ακούει.

Έτσι, ο Ανέστης κερδίζει έδαφος στην γη της ελιάς,

κάνοντας πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ευτυχία. Οι ετοιμασίες ξεκινούν, με την Άννα να ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο στη φίλη της.

Η Ευτυχία διχάζεται

Η Άννα ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο. Γίνεται πυρ και μανία με την Ευτυχία που συνεχίζει να βγαίνει με τον Ανέστη. Η κατάσταση γίνεται χειρότερη, όταν ο Ανέστης αποκαλύπτει στην Άννα πως δεν υπολογίζουν τη γνώμη της και πως ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο.

Η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα στα αυτιά της. Το ξέσπασμα είναι τεράστιο. Αμέσως, τρέχει στον Αποστόλη και τον ενημερώνει για τα μαντάτα αυτά. Η Ευτυχία, όμως, δε δείχνει να αλλάζει γνώμη.

Ο Ανέστης έχει καταφέρει να της ασκήσει τεράστια επιρροή. Αυτό την κάνει να κολλάει πάνω του και να κάνει όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Βέβαια, ο Αποστόλης δεν πρόκειται να αφήσει το ειδύλλιο αυτό να συνεχιστεί. Θα καταφέρει να απομακρύνει την Ευτυχία από τον αδίστακτο αυτόν άντρα;

Δείτε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η παγίδα της Χάιδως στον Στάθη ΚαπερνάροΗ Γη της Ελιάς – Ο Ισίδωρος απειλεί τον Λυκούργο: «Μείνε μακριά»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Ανέστη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα