Η Disney+ ανακοίνωσε 10 πρωτότυπες Ευρωπαϊκές παραγωγές της

18:19 17/2/2021 - Πηγή: Youfly

Η Disney+ ανακοίνωσε 10 πρωτότυπες Ευρωπαϊκές παραγωγές που πήραν το πράσινο φως και θα διαδραματίζονται στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ολλανδία. Δείτε αναλυτικά παρακάτω.

Η Disney+ έρχεται κι επίσημα στην Ευρώπη για δικές της πρωτότυπες παραγωγές, αλλά και παραγωγές για το διεθνή brand Star, που θα συνεπάρουν το κοινό. Πιο συγκεκριμένα, οι 10 νέες παραγωγές

είναι πρότζεκτ που αναπτύσσονται γύρω από τα είδη του δράματος, της κωμωδίας και του ντοκιμαντέρ από Ευρωπαίους δημιουργούς και παραγωγούς, όπως η Juliette Howell (Brexit: The Uncivil War), ο Stephen Butchard (Baghdad Central), o Quoc Dang Tran (Marianne) και ο Jörg Winger (Deutschland 83).

Οι νέοι τίτλοι αποκαλύφθηκαν ήδη ένα χρόνο μετά αφού η Disney+ έγινε διαθέσιμη στην Ευρώπη – αν και αναμένουμε νέα για το πότε θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα, κάτι που δε θα αργήσει φυσικά. Η εταιρεία Disney έχει μεγάλες βλέψεις για την Ευρώπη, αφού έχει θέσει ως στόχο 50 ευρωπαϊκές παραγωγές μέχρι και το 2024. Ο στόχος αυτός είχε ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο στην παρουσίαση της Disney+.

Ακολουθούν αναλυτικά οι Ευρωπαϊκές παραγωγές για την Disney+.

Γαλλικές παραγωγέςOussekine

Το Oussekine είναι μία μίνι σειρά με 4 μέρη από τη Star που θα εξετάσει τα τραγικά γεγονότα της 5ης Δεκεμβρίου του 1986, που οδήγησαν στο θάνατο ενός νεαρού μαθητή του Malik Oussekine. Η σειρά θα επικεντρώνεται στην οικογένειά του που παλεύει για δικαιοσύνη, ενώ θα ερευνήσει την τεράστια επιρροή που είχε η συγκεκριμένη υπόθεση στη γαλλική κοινωνία. Δημιουργός και σκηνοθέτης του Oussekine είναι ο Antoine Chevrollier.

Parallels

Από τον δημιουργό Quoc Dang Tran, το Parallels είναι μία από τις ευρωπαϊκές παραγωγές της Disney+ και συγκεκριμένα μία σειρά φαντασίας που ακολουθεί τέσσερις εφήβους, των οποίων η ζωή έρχεται πάνω κάτω όταν ένα μυστηριώδες γεγονός τους ωθεί σε παράλληλες διαστάσεις. Οι ήρωες θα κάνουν τα πάντα για να καταλάβουν τι συνέβη ούτως ώστε να προσπαθήσουν να επιστρέψουν πίσω στο σπίτι τους.

Weekend Family

Μία ακόμη πρωτότυπη Disney+ παραγωγή, μια χαρούμενη κωμωδία που επικεντρώνεται στη ζωή μιας νέας οικογένειας που συναντιέται κάθε Σαββατοκύριακο. Όταν, όμως, ο πατέρας συνάπτει δεσμό με μία νέα παρτενέρ, τα Σαββατοκύριακα παίρνουν μία εντελώς διαφορετική τροπή.

Soprano: Sing or Die

Μία πρωτότυπη σειρά ντοκιμαντέρ από τη Star που προσφέρει ένα αποκλειστικό ταξίδι με έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της Γαλλίας, καθώς εκείνος και η ομάδα του ετοιμάζονται για μία τεράστια περιοδεία για το Καλοκαίρι του 2022. Η σειρά θα επικεντρώνεται στην ιστορία του Soprano και των φίλων του από τα ταπεινά πρώτα τους βήματα στη Μασσαλία μέχρι την τωρινή τους επιτυχία.

Ιταλικές παραγωγές

Ακολουθούν οι Ευρωπαϊκές παραγωγές της Disney+ που θα πραγματοποιηθούν στην Ιταλία.

The Good Mothers

Μία ιστορία για τη μαφία που λέγεται εξολοκλήρου από την οπτική των γυναικών. Μία πρωτότυπη παραγωγή της Star για το Disney+, η σειρά θα βασίζεται στο βιβλίο του βραβευμένου δημοσιογράφου Alex Perry. Η σειρά θα ακολουθεί τη σοκαριστική πραγματική ιστορία τριών γυναικών που γεννήθηκαν μέσα στις πιο θανατηφόρες και πλούσιες οικογένειες της ιταλικής μαφίας και πώς συνεργάστηκαν με μία θαρραλέα γυναίκα εισαγγελέα για να τις διαλύσουν. Πρέπει να παλέψουν για τις δικές τους οικογένειες και το δικαίωμά τους να επιβιώσουν και να δημιουργήσουν ένα νέο μέλλον για τα παιδιά τους.

Boris

Το σόου που έχει ήδη τρεις σεζόν και μία ταινία επιστρέφει στο Star. Διαδραματίζεται στα παρασκήνια μιας φανταστικής δραματικής σειράς χαμηλού προϋπολογισμού με τον τίτλο The Eyes of the Heart, όπου η νέα σεζόν ενώνει πάλι το αρχικό καστ. Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι ο κόσμος της τηλεόρασης έχει αλλάξει: social media, influencers και οι streaming πλατφόρμες “υπαγορεύουν πλέον τον νόμο”. Το Boris θα επικεντρώνεται στο πώς οι πρωταγωνιστές θα αντιμετωπίσουν τον νέο κόσμο.

The Ignorant Angels

Ένα ρομαντικό δράμα εμπνευσμένο από την ιταλική επιτυχία και την πολιτιστική αισθητική, το The Ignorant Angels είναι μία πρωτότυπη σειρά του Star από τον Τούρκο-Ιταλό σκηνοθέτη Ferzan Ozpetek. Όταν ο άντρας της Antonia, Massimo πεθαίνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ανακαλύπτει ότι διατηρούσε σχέση με έναν άντρα, τον Michele. Παρόλο που είναι καταρρακωμένη από τα νέα, η Antonia βρίσκει τον εαυτό της να αναπτύσσει μία αναπάντεχη και συγκινητική σχέση με τον Michele και τον εκκεντρικό κύκλο του.

Γερμανικές παραγωγέςSam – A Saxon

Στις Ευρωπαϊκές παραγωγές της Disney+ προστίθενται και οι γερμανικές με πρώτη τη σειρά Sam – A Saxon. Από το Big Window Productions, η σειρά αφορά την πραγματική ιστορία του Samuel Meffire, του πρώτου μαύρου αστυνομικού στην Ανατολική Γερμανία. Η σειρά θα δείξει πώς ο Meffire έκανε εντύπωση στα media και πώς μετατράπηκε σε σύμβολο της μοντέρνας κοινωνίας κατά τη δεκαετία του 1990. Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα κατέληξε στη φυλακή ως εχθρός του κράτους. Δημιουργοί του Sam – A Saxon θα είναι ο βραβευμένος με Emmy Jörg Winger (Deutschland 83) και ο Tyron Ricketts.

Sultan City

To Sultan City είναι μία μαύρη κωμωδία που ακολουθεί μία έντιμη μητριάρχισσα μιας Γερμανο-τουρκικής οικογένειας που κατά λάθος γίνεται επικεφαλής του υπόκοσμου και ανακαλύπτει ότι εκείνη και οι κόρες της έχουν ταλέντο σε αυτήν την επιχείρηση.

Ολλανδικές παραγωγέςFeyenoord Rotterdam

Τελευταίο στις Ευρωπαϊκές παραγωγές της Disney+ είναι το Feyenoord Rotterdam. Ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ που εξετάζει μία από τις πιο διάσημες ομάδες ποδοσφαίρου στην Ολλανδία. Σε παραγωγή Lusis Media, αυτό το πολυαγαπητό club άνοιξε τις πόρτες του προκειμένου να αποκαλύψει τί συμβαίνει εκτός γηπέδου.

Δείτε επίσης: 

Το παρασκήνιο της απόλυσης της Gina Carano από την DisneyDisney+: Οι παραγωγές που εκτόξευσαν τις εγγραφές σε 95 εκατομμύρια

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Disney+ ανακοίνωσε 10 πρωτότυπες Ευρωπαϊκές παραγωγές της appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα