8 Λέξεις: Ο κλοιός σφίγγει για τον Αιμίλιο – Βίντεο απόσπασμα

16:14 17/2/2021 - Πηγή: Youfly

Απόψε 17/2 στο νέο επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις στις 21:00 στον ΣΚΑΪ συγκλονίζουν όσα θα συμβούν καθώς ο κλοιός έχει αρχίσει και σφίγγει γύρω από τον Αιμίλιο, ενώ η Ελισάβετ βρίσκεται σε αδιέξοδο.

8 Λέξεις: Τι θα δούμε απόψε 17/2 στο νέο επεισόδιο

Ο Έκτορας ενημερώνει τον Μιχαήλ  για τις τελευταίες εξελίξεις. Και οι δυο τους ανησυχούν πάρα πολύ για τη ζωή της Κατερίνας. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης πιάνει τον Σπύρο να έρχεται αργά στο σπίτι και τον ανακρίνει μέχρι να ομολογήσει ότι ήταν με άλλη γυναίκα! Η Ελισάβετ βρίσκεται σε μια πολύ αμήχανη κατάσταση. Και αναγκάζεται

να δειπνίσει μαζί με τη Μάγδα, τον Αιμίλιο και την πεθερά του. Ο Μιχαήλ ενημερώνει τον Μιλτιάδη για την κατάσταση. Κι αυτός παίρνει την Κατερίνα και γυρίζουν άρον άρον στην Αθήνα.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί και πάλι να πείσει την Εύα να κάνουν παιδί. Πέφτει όμως ξανά σε «τοίχο». Ο Μάρκος καλεί τον Οδυσσέα σπίτι του και τον παρακαλάει να μιλήσει στον Νικηφόρο για να τα βρούνε επιτέλους μετά από αυτό που έγινε. Ο Βάσιλας δίνει εντολή στον Αντώνη και του λέει ότι η Κατερίνα πρέπει να έχει βγει από τη μέση μέχρι αύριο. Η Έρση πάει έντρομη στον Οδυσσέα και του λέει ότι η μια τους κόρη έχει ανεβάσει πολύ υψηλό πυρετό.

Δείτε το βίντεο – απόσπασμα:

https://youfly.com/wp-content/uploads/2021/02/8_ΛΕΞΕΙΣ_ΤΕΤΑΡΤΗ_20210217.mp4

Δείτε επίσης:

8 λέξεις: Ο Αρώνης πιάνει Αιμίλιο και Ελισάβετ να φιλιούνται8 Λέξεις: Συμφωνία με μεγάλη εταιρεία για προβολή στο εξωτερικό

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post 8 Λέξεις: Ο κλοιός σφίγγει για τον Αιμίλιο – Βίντεο απόσπασμα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα